Oceanië

Nieuw-Zeeland is de plek voor adrenaline!
 

Reizen naar Oceanië

Oceanië biedt heel wat mooie bestemmingen. Reis maandenlang door Australië, sta versteld van de natuur in Nieuw-Zeeland of ga lekker chillen op Fiji of één van de andere tropische eilanden in de Pacific. En als je toch al aan de andere kant van de wereld zit, waarom combineer je het dan niet gewoon? Boek je rondreis door Oceanië met KILROY.

Qua klimaat en landschappen is Oceanië zeer divers. Zo heb je de uitgestrekte, zanderige vlaktes van de Australische Outback of de tropische regenwouden in het noorden van Australië. En wat dacht je van de prachtige groene landschappen van Nieuw-Zeeland of met de parelwitte stranden van Fiji?

Ontdek de prachtige omgevingen on Oceanië

Vluchten naar Oceanië

Dagelijks vliegen er verschillende vliegmaatschappijen op bestemmingen in Oceanië. Aangezien het vanuit België een lange vlucht is naar deze regio, combineren veel reizigers verschillende bestemmingen. Zo is het populair om zowel Australië als Nieuw-Zeeland te doen. Je kan ook Fiji en Nieuw-Zeeland combineren tijdens een wereldreis vanuit Azië of Amerika. Voor pasgetrouwde koppels is Oceanië de perfecte bestemming voor een romantische huwelijksreis. Heb je veel tijd, dan is het ook ideaal om er verschillende bestemmingen te combineren. Houd er wel rekening mee dat het om enorme afstanden gaat. Je goed laten adviseren, kan je veel tijd en geld schelen.

Rondreizen over land in Oceanië

Australië en Nieuw-Zeeland zijn het beste te ervaren met een auto of – beter nog – een camper. Zo heb je altijd alles bij je en bepaal je zelf waar je heen gaat en hoe lang je erover wilt doen. Een goedkoper alternatief is de bus. De bussen zijn in Oceanië heel goed geregeld. Alleen op de Fiji eilanden kan het soms wat lastiger zijn om rond te reizen. Je kan eventueel een trip bij KILROY boeken met Awesome Fiji. Deze mensen nemen je mee naar de afgelegen Yasawa-eilanden, waar je kunt relaxen op witte stranden, kunt snorkelen en duiken in kristalhelder water en waar de lokale bevolking je met open armen ontvangt. Een echte aanrader, ook als je weinig tijd hebt!

Op de Yawasa-eilanden wodt je altijd warm onthaald

Vliegen of zwemmen?

Om je tussen de verschillende eilanden te verplaatsen, is vliegen de enige logische optie. Tenzij je ergens een zeewaardig bootje op de kop weet te tikken natuurlijk. Tussen Australië, Nieuw-Zeeland en Fiji gaan meerdere vluchten per week en zijn er vaak zelfs dagelijkse verbindingen. Tussen de kleinere eilanden in de Pacific zijn er minder vluchten en hier vlieg je met kleinere vliegtuigjes.

Accommodatie in Oceanië

Zowel in Australië, Nieuw Zeeland als Fiji vind je geweldige hostels en hotels, voor elk budget. Op de eilanden in de Pacific heb je vaak de keuze uit wat duurdere accommodaties. Dat hoort er nu eenmaal bij, een budgethotel in Salou-stijl vind je hier (gelukkig) niet.

Zoek je een plaats om te overnachten en is de keuze uit de honderden hostels en hotels je te groot? Vraag ons dan om raad. Wij weten waar je de leukste accommodatie kan vinden op veel plaatsen. Reis je graag op je eigen kompas en wil je van tevoren niet teveel vastleggen? Dan kun je er ook voor kiezen om in ieder geval de eerste paar nachten alvast te boeken via ons. Hiermee voorkom je een hoop zorgen en het zoeken naar de juiste accommodatie na een lange vlucht. Je kunt een kamer/bed boeken via onze website, even mailen of langskomen. KILROY regelt het verder voor je.

Ben jij van plan te reizen in Oceanië?
Contacteer ons

Boek je reis naar Oceanië

Boek bij ons goedkope vliegtickets, leuke hotels, avontuurlijke rondreizen en activiteiten.

Contact