Korting op onvergetelijke avonturen in Australië en Nieuw Zeeland

Korting op onvergetelijke avonturen in Australië en Nieuw Zeeland

Australië en Nieuw Zeeland zijn bij uitstek landen om beter te leren kennen via een toffe tour. Ga van de gebaande paden en ontdek het rauwe en authentieke Australië en Nieuw Zeeland tijdens jouw trip! Nog tot half november geven wij 10% korting op alle Topdeck tours in Australië en Nieuw Zeeland. Whoop whoop!

Nu heb je de kans om deze prachtige zonsondergangen, iconische landschappen en het meest authentieke Australië en Nieuw Zeeland-gevoel te beleven! Boek bij één van onze Travel Specialists voor 14 november 2017 en geniet van een korting van 10% op alle Topdeck tours door Australië en Nieuw Zeeland. De onderstaande tours vinden wij zelf grote aanraders:

De korting is nog niet toegepast op de prijzen hieronder. 

 

Meer weten over de tours? Klik op de link en bekijk iedere tour afzonderlijk of neem contact op met een van onze Travel Specialists. Zij kunnen je alvast helpen de tour eruit te kiezen die het beste bij jouw voorkeur en budget past en kunnen je ook helpen met plannen van je trip naar Australië. De tours hierboven zijn slechts voorbeelden, vraag het hele overzicht aan onze Travel Specialists of maak een afspraak.

Voorwaarden van de korting:

  • Boeken: van 1 oktober 2017 t/m 14 november 2017
  • Reizen: Nu - 31 maart 2018

Hoe kun je boeken?

De korting is nog niet toegepast op de prijzen op de website. Om van de korting te genieten moet je via onze Travel Specialists boeken

Meer info of boeken met KORTING?
Contacteer ons
Gerelateerd
Contact