• aug10

  Handige wifi-wachtwoorden voor tijdens je wereldreis

  Door Ann in Reistips
  Heb jij een tripje gepland of ben je momenteel ergens aan het rondreizen? Dan kunnen de wifi-wachtwoorden hieronder je wel eens goed van pas komen. We hebben allemaal al ettelijke uren doorgebracht in luchthavens en gratis wifi is altijd goed om wat tijd te doden als je moet wachten.

  Of je nu in een hotel, restaurant of luchthaven bent, meestal check je altijd wel even of er geen gratis wifi beschikbaar is. En in luchthavens kan het best vervelend zijn om lange tijd te moeten wachten zonder dat je wat op het internet kan surfen. Hier bij ons en in Europa vind je meestal wel gratis wifi in de luchthavens maar dit is jammer genoeg niet overal zo. En als je dan eenmaal op een gratis wifi geraakt heb je maar een half uurtje de tijd of is het signaal zo slecht dat je toch zo goed als niets kan doen... 

  D... lees meer
 • dec28

  Roadtrip routes Amerika en Canada

  Door Ann in Reistips
  Amerika en Canada zijn perfecte bestemmingen voor een roadtrip. Start de motor, zet de navigatie aan en stop onderweg waar je maar wilt!

  Vergeet Route 66 en Highway 1 en kies voor één van deze coole alternatieve roadtrip routes. Onze Travel Specialists hebben zelf onderstaande routes in Oost- en West-Canada, Amerika en Hawaii ook gereden. Ook als ... lees meer
 • dec27

  Travel bucket list ideeën voor 2017

  Door Ann in Reistips
  Met een nieuw jaar voor de deur is het tijd om je bucketlist voor 2017 te maken! Wij helpen je alvast een eindje op weg. Wil je graag hulp bij het boeken van (wereld-)tickets, tours, cursussen, vrijwilligerswerk of andere producten? Bel, mail, chat of maak een gratis afspraak met één van onze Travel Specialists. 

  #01 Een wereldreis maken Je... lees meer
 • dec22

  Surfen in Australië met Mojosurf

   

  Ga je backpacken door Australië, dan moet je echt een keer op een surfplank gestaan hebben. Surfen hoort bij Australië en er is geen betere manier om het te leren dan tijdens je reis. En plan je de surfcursus aan het begin van je roadtrip, dan heb je er de rest van je reis door Australië plezier van. Surf's up mate!

  Leer surfen in Aus... lees meer
Contact