Vliegtickets boeken bij KILROY

Zoek vliegtickets

Kies type ticket

12+ jaar

2 t/m 11 jaar

t/m 1 jaar

Zoeken
KILROY vergelijkt dagelijks de prijzen van alle bekende vliegmaatschappijen om je de best mogelijke prijs voor jouw vliegticket te kunnen bieden. KILROY heeft ook speciale flexibele studententickets die minstens een jaar geldig zijn, maar ook wereldtickets voor zowel studenten als niet-studenten. We kunnen bijna alle denkbare routes samenstellen.

Elke reis is anders en vaak zoek je het vliegticket dat optimaal aansluit bij je wensen. Maar soms zoek je simpelweg de leukste bestemming voor jouw (beperkte) budget. Dat begrijpen we en daarom hebben we bij KILROY verschillende vliegtickets voor je.

Goedkope vliegtickets - zoek & boek ze online

Je kunt erg makkelijk retourvluchten boeken voor de beste prijzen via onze zoekmachine hierboven. De prijzen van vliegtickets kunnen van dag tot dag sterk variëren, maar KILROY houdt de prijzen elke dag up-to-date. Denk ook eens aan een vertrek vanuit een andere stad dan Brussel, zoals Amsterdam, Londen, Düsseldorf of Frankfurt.  

Meer dan retourtjes - onze specialiteiten:

Niet alle tickets zijn eenvoudig online te boeken. KILROY is al sinds 1996 gespecialiseerd in studententickets, combinatietickets en wereldtickets. Blader tussen de vliegtickets of neem contact met ons op voor een vliegticket op maat.  

Studententickets naar verre bestemmingen

Studententickets naar verre bestemmingen
Voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar hebben we speciale vliegtickets met verschillende vliegmaatschappijen. De tickets zijn een begrip onder reizende studenten. Ze zijn goedkoop, flexibel en ...
Meer informatie over studententickets

Combinatietickets en Multi-stop tickets

Combinatietickets en Multi-stop tickets
Met deze tickets kun je onderweg naar je eindbestemming uitstappen op meerdere plekken. Zo combineer je gemakkelijk twee, drie, vier of meerdere landen in één vliegticket ...
Meer informatie over combinatietickets

Wereldreizen en wereldtickets

Wereldreizen en wereldtickets
Vlieg letterlijk rond-de-wereld en blijf een jaartje weg. Laat onze specialisten je helpen bij het samenstellen van de perfecte wereldreis. Er zijn honderden routes langs meerdere continenten mogelijk ...
Meer informatie over wereldtickets

Stopovers

Stap uit waar je normaal gesproken enkel overstapt op de volgende vlucht en blijf er een tijdje hangen. Populaire stopovers zijn bijvoorbeeld: Thailand, Hong Kong, Miami of New York. Stopovers zijn niet online te boeken, dus neem contact met ons op wanneer je een stopover wilt maken tijdens je (wereld)reis. Kies dan voor een combinatieticket of wereldticket.

Contact