Wereldticket Wanderlust

Wereldticket Wanderlust
Vanaf EUR 1.788per persoon

Inclusief

 • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
 • ✈️ Incl. lchthavenbelastingen
 • ✈️ 7 vluchten
 • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Een heel compleet wereldticket voor jongeren en studenten langs populaire bestemmingen in Azië, Oceanië en Noord-Amerika. Veel ruimte om tussen de vluchten over land te reizen en zo nog meer bestemmingen te bezoeken.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

 • Qatar
 • Myanmar
 • Singapore
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland
 • Verenigde Staten
 • IJsland

De route van het wereldticket 

✈️ Brussel - via Doha - Yangoon // Singapore - Melbourne  // Cairns - Auckland - Los Angeles // New York - Reykjavik – Brussel  

De route van het wereldticket Wanderlust - KILROY

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden van het wereldticket "Wanderlust":

De prijs van dit wereldticket voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 34 jaar is afhankelijk van reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket voor studenten maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Met dit wereldticket kom je op de meest bijzondere plekken! Bezoek je liever andere bestemmingen? Stel dan jouw eigen wereldreis op maat samen. Heb je hier hulp bij nodig? Onze reislustige Travel Specialists helpen je er graag bij per e-mail, telefoon of een gratis afspraak.  

Is het wereldticket Wanderlust iets voor je?
Vraag je offerte aan

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

 


Aanbevolen tijdens deze wereldreis 

Met wereldticket Wanderlust leg je grote afstanden af met het vliegtuig, maar heb je tegelijkertijd heel veel ruimte om de leukste stukken over land te bereizen. Bijvoorbeeld tussen Hanoi en Singapore, waarbij je bestemmingen als Cambodja-Laos-Thailand en Maleisië kunt meenemen. En in Australië kun je bijvoorbeeld de Oostkust doen tussen Sydney en Cairns. En je hebt de USA pas echt gezien als je met een auto van West naar Oost bent gereist tijdens je eigen American roadtrip.

Veel te zien, veel te doen en heel veel ervaringen om mee terug te nemen naar huis. En dat alles voor een ticketprijs onder de 2000 euro inclusief luchthavenbelastingen.  Dit zijn onze suggesties en tips:

Contact