Wereldticket Tropical Fiji

Vanaf EUR 1.998per persoon

Inclusief

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 8 vluchten
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Een kortere route naar het paradijselijke Fiji. Na rondgereisd te hebben in de Verenigde Arabische Emiraten en Down Under, staat Fiji op de planning. Op de terugweg van Fiji maak je nog een stop op een andere exotische bestemming, Hawaii.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Fiji
  • VS
  • IJsland

De route van dit wereldticket 

✈️ Brussel - via Abu Dhabi - Sydney // Brisbane - Auckland - Fiji - Hawaii - Seattle - Reykjavik -Brussel

Worldmap Rtw Tropical Fiji New Visual

Stippellijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat

Voorwaarden van het wereldticket "Tropical Fiji":

De prijs van dit wereldticket is afhankelijk van de reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Is het wereldticket Tropical Fiji iets voor je?
Vraag je offerte aan

 

Abu Dhabi 

Abu Dhabi en Dubai zijn de meest populaire bestemmingen van de Verenigde Arabische Emiraten. Abu Dhabi is nog niet zo populair als Dubai maar telt verschillende trekpleisters die zeker een bezoekje waard zijn zoals de Sheikh Zayed Grand moskee, Emirates Palace en Yas eiland. Je kan je ook heel gemakkelijk verplaatsen van Abu Dhabi naar Dubai en deze prachtige bestemming ontdekken. 

Sydney, Australië

Sydney is voor veel backpackers de startplaats voor hun reis door Australië. Sydney is een bruisende stad, heeft een warme atmosfeer en staat vol bekende en onbekende bezienswaardigheden. Met de volgende mini rondreis kom je langs de hoogtepunten van Sydney tot aan Brisbane. Ideaal, want met wereldticket Tropical Fiji dien je overland te reizen in Australië.


Brisbane, Australië

Brisbane staat ook wel bekend als de '200 kilometre city'. De stad telt namelijk 200 kilometer aan uitgestrekte stranden en is gevuld met laidback surfdorpjes, partyspots en een helder blauwe zee. In Brisbane schijnt de zon een 250 dagen per jaar.

Auckland, Nieuw-Zeeland

Maak een roadtrip in het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan.

Fiji

Fiji is de parel van de Pacific. Een tropisch paradijs bestaande uit niet minder dan 333 eilanden! Op Fiji kan je magische landschappen en een overvloed aan avonturen en activiteiten ontdekken. Doe niet moeilijk en ga eilandhoppen met andere internationale backpackers. 


Hawaii

Snorkelen met schildpadden, kajakken tussen dolfijnen en een bezoekje aan Hawaii Volcanoes National Park hoort hier allemaal bij. Je mist geen enkele highlight. 

 

Seattle 

Seattle is een geweldige mix van architectuur, cultuur en natuur. Ongeacht met welke verwachtingen je naar Seattle komt, je zal niet teleurgesteld worden. De ligging van Seattlle is geweldig. Met de wagen ben je van hieruit in korte tijd in aan de Canadese grens, de vulkaan Mount Rainier en het fantastische Olympic National Park (op het schiereiland Olympic) met regenwoud en met mos begroeide reuzenbomen. Het beroemde Yellowstone National Park ligt ook binnen de reikwijdte van Seattle. Seattle is de perfecte plaats om je trip door het noordwesten van de Verenigde Staten te beginnen.

Reykjavik

IJsland is een land van extremen. Een ruig landschap, vriendelijke inwoners, een gezellig centrum in Reykjavik, stomende geisers en actieve vulkanen. Als je geluk hebt kan je hier ook het noorderlicht zien. Een week is perfect om Ijsland te verkennen, huur een 4WD en trek er op uit in de prachtige natuur. 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsStudentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.

Contact