Wereldticket On A Budget

Wereldticket On a budget
Vanaf EUR 1.494per persoon

Inclusief

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 5 vluchten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-
Populair en goedkoop wereldticket voor jongeren en studenten met een klein budget. Vlieg op bestemmingen als Thailand, Australië, Nieuw-Zeeland en de westkust van de USA. Heel compleet, heel cheap.

et dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Thailand
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Verenigde Staten

Dit populaire en goedkope wereldticket voor jongeren en studenten is de perfecte basis voor een wereldreis. Je kunt namelijk jouw reis zo groot mogelijk maken door overland te reizen op de bestemmingen waar je op vliegt. Of hou het goedkoop en kort door lekker een tijdje te verblijven in het land om vervolgens weer door te vliegen. Onze Travel Specialists helpen je graag met het finetunen van jouw droomreis.  

De route van dit  wereldticket  "On a budget":

De route van dit wereldticket 

✈️ Amsterdam - Bangkok - Sydney // Melbourne - Christchurch // Auckland - San Francisco // Los Angeles – Brussel

Rtw On A Budget

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht 

Voorwaarden van het wereldticket "On a Budget": 

Dit wereldticket is ontzettend populair, hierdoor zijn deze wereldtickets beperkt beschikbaar. We laten je dit zo snel mogelijk weten na het opvragen van een offerte. De gegeven vanaf-prijs is geldig voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 34 jaar. 

De prijs van dit wereldticket is afhankelijk van de gekozen reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket voor studenten maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Wereldreis op maat

Met dit wereldticket kom je op de meest bijzondere plekken! Bezoek je liever andere bestemmingen? Stel dan jouw eigen wereldreis op maat samen. Heb je hier hulp bij nodig? Onze reislustige Travel Specialists helpen je er graag bij per e-mail, telefoon of een gratis afspraak.   

Is het wereldticket On a budget iets voor jou?
Vraag je offerte aan

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Zelf je wereldticket samenstellen?

Zelf je wereldticket samenstellen?
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis afspraak te maken in één van onze shops. Dan lopen we er samen doorheen.
Maak en mail ons je route Maak een afspraak

Aanbevolen in Thailand

Je eerste stop is in Bangkok, Thailand. De perfecte start voor jouw rondreis door Zuidoost-Azië, vrijwilligerswerk of een duikcursus. 


 

Aanbevolen in Australië

Australië verken je het beste met een roadtrip. Er is een aantal prachtige routes die je met een campervan, huurauto of met de bus op je eigen tempo kunt afleggen.

Roadtrips in Australië

vanaf 229,-
Roadtrips in Australië
v.a. 1 week
Huur al een camper of auto vanaf EUR 229,- per week of reis met de Greyhound bus (goedkoper via KILROY te regelen dan op locatie). Bekijk hier leuke routes.
Roadtrips Australië

 

Aanbevolen in Nieuw-Zeeland

Net zoals Australië, is Nieuw-Zeeland ook erg goed te doen met de auto. Het mooie van Nieuw-Zeeland is, is dat het klein is en dat je heel erg veel van het land kunt zien. Je kunt kamperen op de leukste campings of verblijven in gezellige hostels. Koop dus een buspas, huur je eigen campervan of verken het land met de auto.

Roadtrips in Nieuw-Zeeland

vanaf 229,-
Roadtrips in Nieuw-Zeeland
v.a. 1 week
Huur al een camper of auto vanaf EUR 229,- per week of reis met Stray of de Kiwi Experience. Bekijk hier de opties.
Roadtrips Nieuw-Zeeland

 

Aanbevolen in Noord-Amerika

Je maakt ook nog een tussenstop in Los Angeles. Een goede basis voor jouw roadtrip door Californië of andere hoogtepunten in Amerika.

Contact