Wereldticket Explorer

Vanaf EUR 1.846per persoon

Inclusief

  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Tickets wijzigen vanaf EUR 75,-
Vergeet dat jetlags bestaan en maak deze onvergetelijke wereldreis. Wereldticket "Explorer" geeft je de kans vanaf Moskou per trein naar Beijing en verder door naar Hong Kong te reizen. Explore Zuidoost-Azië met een groepsreis, kies voor een buspas in Australië en Nieuw-Zeeland en maak een roadtrip van Los Angeles naar New York. Of kies ervoor het allemaal op eigen houtje te doen.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Rusland
  • China
  • Thailand
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Verenigde Staten

Tijdens deze wereldreis zul je niet tekort komen! Begin met een stedentrip in Moskou, ga daarna verder met de Transsiberië express door naar Peking. Verken daarna Zuidoost-Azië vanaf Bangkok om vervolgens naar Oceanië te reizen. Sluit deze te gekke reis af met een tripje naar de States!

De route van dit wereldticket

✈️ Brussel - Moskou // Hong Kong - Bangkok - Sydney - Singapore - Sydney - Christchurch // Auckland - Los Angeles // New York - via Reykjavik - Brussel

Wereldticket Explorer
 // = geen vlucht, maar zelf over land reizen

Voorwaarden van het wereldticket "Explorer":

Je kunt het wereldticket "Explorer" het hele jaar voor deze prijs boeken, als er stoelen beschikbaar zijn. Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Met dit wereldticket kom je op de meest bijzondere plekken! Bezoek je liever andere bestemmingen? Stel dan jouw eigen wereldreis op maat samen. Heb je hier hulp bij nodig? Onze reislustige Travel Specialists helpen je er graag bij per e-mail, telefoon of een gratis afspraak

Is het wereldticket Explorer iets voor jou?
Vraag je offerte aan

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten.  

Wereldticket voor jongeren en studenten - Explorer

 

1. Moskou, Rusland

Verblijf een aantal dagen in Moskou, de grootste stad van Europa! Duik de geschiedenis in, ga shoppen en waan je in het chaotische verkeer. Reis daarna verder met de Transsiberië express helemaal door naar Beijing.  

2. Hong Kong

Reis van Beijing verder door naar Hong Kong. Duik helemaal onder in de stadsjungle en de enorme wolkenkrabbers op het Main Island. Geniet van een schitterend panoramisch uitzicht vanaf Victoria's Peak. En ontdek wat Knowloon wat je te bieden heeft vooraleer je verder doorreist naar Bangkok.

3. Bangkok, Thailand

Bangkok is een topstad voor backpackers! Goedkoop, veel backpackershostels en er is ontzettend veel te doen. Reis vanaf hier naar de Thaise eilanden en haal jouw duikbrevet, of doe een vrijwilligersproject nabij Bangkok.  

4. Sydney, Australië

Sydney! Wow! De haven van Sydney is prachtig met het Opera House en Bondi Beach. Hier kun je leren surfen, gaan skydiven of een campervan huren om zo door Australië te reizen.  

5. Christchurch, Nieuw-Zeeland 

Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland is een spektakel van de natuur! Bergen, heldere meren, bungeejumpen en andere adrenalineverhogende activiteiten zijn hier aan de orde van de dag.  

6. Auckland, Nieuw-Zeeland 

Ook het Noordereiland van Nieuw-Zeeland is te gek! Ga naar de Hobbiton, verken de grotten van Waitomo, test je neus in Rotorua, doe de Tongariro Crossing en vermaak je zelf in de toffe stad Wellington. Gotta love New Zealand! 

7. Los Angeles, California, USA

California dreamin'! Je kunt tijdens deze reis een prachtige roadtrip maken! Verblijf een aantal dagen in Los Angeles en ga daarna al roadtrippend naar New York! Wil je niet zelf rijden? Dan zijn er toffe groepsreizen die je kunt boeken.

8. New York, USA

De stad die nooit slaapt, de Big Apple, de stad van de Yankees... New York is een geweldige stad waar je je maanden kunt vermaken. Sluit jouw reis af met een city trip naar New York, Brooklyn en andere toffe bestemmingen in de buurt.   

Vragen? Antwoorden vind je hier!  

Heb je vragen over dit wereldticket of over wereldreizen in het algemeen? Neem dan contact op met onze round-the-world reisexperts!   

Vragen over wereldtickets en wereldreizen?
Contacteer ons

  

 

Contact