Wereldticket Cheap Cheap

Wereldticket Cheap Cheap
Vanaf EUR 1.475per persoon

Inclusief

  • ✈️ Geldig voor alle leeftijden
  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Wijzigen va EUR 50,-
Ons goedkoopste wereldticket voor reizigers van alle leeftijden. Dit is onze instap versie van alle wereldreizen, maar biedt nog altijd meer dan genoeg opties om heel wat maanden weg te blijven. Met dit ticket boek je al een wereldreis voor de prijs van een retourtje!

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Hong Kong
  • Nieuw-Zeeland
  • de Verenigde Staten

Heb je niet zoveel tijd of wil je gewoon eens een wereldreis proberen die niet in één klap je budget voor 5 jaar er doorheen slaat, dan is dit een mooie instap-wereldreis. En omdat het zo goedkoop is, is deze route al jaren ons best verkochte wereldticket.

Ook is dit ticket te gebruiken als basis voor een uitgebreidere wereldreis. Plak er bijvoorbeeld een paar bestemmingen aan, zoals bijvoorbeeld: reis vanuit Hong Kong naar Vietnam, of vanuit Auckland met een goedkoop retourticket heen en weer naar Australië. Er is heel veel mogelijk. Geef altijd je wensen aan ons door, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het samenstellen van jouw ideale wereldticket.

De route van dit wereldticket

✈️ Amsterdam - Hong Kong* - Auckland - Los Angeles* - Amsterdam

Route wereldticket Cheap Cheap

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

*De bestemmingen Hong Kong en Los Angeles kun je ook wisselen voor:

  • Tokyo of Shanghai (ipv Hong Kong)
  • San Francisco of Vancouver (ipv Los Angeles)

Voorwaarden 

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. Wil je buiten het laagseizoen vliegen, dan kan de prijs anders uitvallen. Hoeveel dit scheelt? Onze specialisten vertellen je hier graag meer over.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket voor reizigers van alle leeftijden maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wereldreis op maat 

Bezoek je liever andere bestemmingen? Stel dan jouw eigen wereldreis op maat samen. Heb je hier hulp bij nodig? Onze reislustige reisexperts helpen je er graag bij per e-mail, telefoon of een gratis afspraak.

Zelf jouw wereldticket samenstellen

Zelf jouw wereldticket samenstellen
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis en vrijblijvende afspraak te maken in één van onze vestigingen. Dan lopen we er samen doorheen.
Mail ons jouw route Maak een afspraak
Contact