Wereldticket Awesome Fiji

Vanaf EUR 1.999per persoon

Inclusief

  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ 8 vluchten
  • ISIC card
Met dit wereldticket reis je eerst rond in Zuidoost-Azië vooraleer je Down Under gaat verkennen en in het paradijs in Fiji terechtkomt. Op de terugweg maak je nog een stop in Los Angeles waar je de Grand Canyon, Death Valley, Yosemite en zoveel meer voor je terug huiswaarts keert.

Met dit wereldticket vlieg je op de volgende landen:

  • Verenigde Arabische Emiraten
  • Thailand
  • Singapore
  • Australië
  • Nieuw-Zeeland
  • Fiji
  • VS

De route van het wereldticket 

✈️ Brussel - via Doha - Bangkok // Singapore - Melbourne // Sydney - Auckland - Fiji - Los Angeles - via Londen - Brussel

Awesome Fiji Be New Visual

Roze lijnen & // = zelf over land reizen, geen vlucht

Bestemming toevoegen of veranderen

Mis je één of meerdere bestemmingen, gebruik dit wereldticket dan als voorbeeld en maak een wereldreis op maat

Voorwaarden van het wereldticket "Awesome Fiji":

De prijs van dit wereldticket is afhankelijk van de reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs van dit wereldticket is gebaseerd op vertrek in het laagseizoen.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Is het wereldticket Awesome Fiji iets voor je?
Vraag je offerte aan

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.


Bangkok

Bangkok is de perfecte mix tussen oud en nieuw, hyper modern en heerlijk authentiek. Bijna iedere reiziger in Zuidoost-Azië maakt vroeg of laat een (tussen)stop in Bangkok en deze bestemming laat slechts enkelen onberoerd. Tussen Bangkok en Singapore reis je overland en kan je nog verschillende bestemmingen in Zuidoost-Azië aan je trip toevoegen. De volgende rondreis is één van onze toppers en super handig omdat je ook net van Bangkok naar Singapore reist. 

Singapore

Meer welvarendheid dan in Singapore kom je bijna nergens tegen in Azië. Voor velen is Singapore enkel een stop tijdens hun reis naar verre oorden. Wij raden je aan een paar dagen hier door te brengen. Enkele aanraders voor je verblijf in Singapore zijn Orchard Road, Little India, China Town, Sentosa, Clark en Boat Quay. Daarnaast heeft de stad ook enkele coole rooftop bars zoals 1-Altitude in Raffles Place, CE LA VI in Marina Bay Sands en SuperTree in Gardens at the Bay. 

Melbourne, Australië

Wat Melbourne zo speciaal maakt? Wat dacht je van de 15 topfestivals die jaarlijks zijn. Festivals met de meest uiteenlopende thema's, van muziek, film en theater tot voedsel, bier en wijn- je zegt het maar en ze hebben het. Omdat je zelf overland moet van Melbourne naar Sydney, is dat natuurlijk het leukst met andere backpackers. Reis hop-on hop-off richting Sydney met deze flexible buspas.

 

Sydney, Australia

Sydney is bruisend, heeft een warme atmosfeer en staat vol bekende en onbekende bezienswaardigheden. In deze stad ontmoet je reizigers van over de hele wereld, velen nemen hier een tussenstop tijdens hun wereldreis op weg naar Azië of andere bestemmingen in Oceanië of zoals in dit geval, Fiji.

Auckland, Nieuw-Zeeland

Maak een roadtrip in het noordereiland van Nieuw-Zeeland met een campervan.

Fiji

Fiji is de parel van de Pacific. Een tropisch paradijs bestaande uit niet minder dan 333 eilanden! Op Fiji kan je magische landschappen en een overvloed aan avonturen en activiteiten ontdekken. Doe niet moeilijk en ga eilandhoppen met andere internationale backpackers.

Los Angeles, VS

Deze stad van beroemdheden en rijkdom herbergt zo'n 4 miljoen mensen, maar in de gehele regio wonen er zo'n 16 miljoen. Dit is, gelet op de populatie, de grootste stad na New York. Ga surfen of verdwaal in de Hollywood Hills. De kans dat je hier een beroemdheid tegenkomt is zeer groot. Ontdek het Wilde Westen en bezoek Death Valley en Grand Canyon. Deze rondreis gaat langs alle highlights!

 

Studentenkortingskaart ISIC

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Je hebt een ISIC studentenkaart nodig om de flexibele KILROY studenten- en jongerentickets die bij deze route horen, te boeken. Koop hier je ISIC studentenkaart.

Contact