Wereldtickets & Wereldreizen

Stel je eigen wereldreis samen

Wil jij graag de wereld zien? Dan is een wereldticket misschien iets voor jou. Jij hebt vast ergens een lijst met plekken die je heel graag wilt zien in de wereld, bezorg die aan ons en wij maken de droomreis van je leven! 

Het wereldticket als basis

De basis van je wereldreis is het wereldticket. Anders dan bij retourtickets is het samenstellen van een wereldticket nog altijd echt specialistenwerk. Je hebt namelijk te maken met meerdere tickets van verschillende vliegmaatschappijen, met als gevolg dat er heel wat verschillende regels en uitzonderingen op jouw wereldreis van toepassing zijn. Je wil er natuurlijk niet ergens halfweg je reis achter komen dat je je route niet kan afmaken doordat een aantal regels met elkaar in conflict zijn.

KILROY neemt daarom al die lasten en zorgen en al het rekenwerk uit handen. Zo kun jij je tijd besteden aan de dingen die het plannen van een wereldreis leuk maken, zoals: "waar wil ik heen" en "wat wil ik gaan zien". Elk zijn specialiteit!

Wereldticket op maat

We hebben hieronder al enkele voorbeelden van wereldtickets voor je gemaakt ter inspiratie! Maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen route samenstellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan om er een toffe reis van te maken.

Contact