Wereldtickets & Wereldreizen

Stel je eigen wereldreis samen

KILROY is al meer dan 15 jaar een specialist op het gebied van rond-de-wereld tickets en complete, op maat gemaakte wereldreizen. Een wereldreis is voor veel mensen een droomreis die ze maar één keer in hun leven maken, dus dan wil je wel dat alles goed geregeld is.

Het wereldticket als basis

De basis van je wereldreis is het wereldticket. Anders dan bij retourtickets is het samenstellen van een wereldticket nog altijd echt specialistenwerk. Je hebt namelijk te maken met meerdere tickets van verschillende vliegmaatschappijen, met als gevolg dat er heel wat verschillende regels en uitzonderingen op jouw wereldreis van toepassing zijn. Je wil er natuurlijk niet ergens halfweg je reis achter komen dat je je route niet kan afmaken doordat een aantal regels met elkaar in conflict zijn.

KILROY neemt daarom al die lasten en zorgen en al het rekenwerk uit handen. Zo kun jij je tijd besteden aan de dingen die het plannen van een wereldreis leuk maken, zoals: "waar wil ik heen" en "wat wil ik gaan zien". Elk zijn specialiteit!

Wereldticket op maat

We besteden veel tijd aan het samenstellen van leuke wereldroutes, zoals je in de lijst hieronder kunt zien. Dit zijn onze samengestelde wereldtickets die, zonder al te veel planning, direct te boeken zijn. Verder kun je natuurlijk ook jouw eigen route samenstellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan.

 

Contact