Thema: wereldticket Surfen

Thema: wereldticket Surfen
Vanaf EUR 2.579per persoon

Inclusief

  • ✈️ 8 vluchten
  • ✈️ geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ inclusief belastingen
  • ✈️ garantie op golven van wereldklasse
  • ✈️ mogelijkheid tot surflessen
Surfdudes en surfdudettes hou je vast... Dit wereldticket is speciaal voor surffanaten samengesteld en biedt garantie tot de mooiste golven!

Pak je surfplank, wetsuit en excitement in, want tijdens deze wereldreis kun je surfen, surfen en nog eens surfen! Stoked yet? Oh ja, moest je nog niet kunnen surfen of wil je jouw surfskills verbeteren? Onderaan deze pagina vind je onze surfcursussen.

De route van dit wereldticket

✈️ Amsterdam - Lissabon - San José - Los Angeles - Auckland - Sydney // Brisbane - Bali - Kaapstad - Amsterdam

Route van het wereldticket surfen

// en roze lijntjes = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Geldigheid

Je kunt met dit wereldticket voor studenten een jaar wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar optimaal te genieten van de surfvibes.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 


Thema: Surfen

Je stopt met dit wereldticket op wereldberoemde surfbestemmingen. Voor zowel ervaren surfers als beginnelingen is dit te gek! Ga zelf surfen of boek een surfkampje:  

 

Contact