Thema: wereldticket Culture Shock

Thema: wereldticket Culture Shock
Vanaf EUR 1.849per persoon

Inclusief

  • ✈️ 7 vluchten
  • ✈️ Alle belastingen
  • ✈️ Wereldticket voor jongeren en studenten
  • ✈️ Wijzigbaar vanaf 75 euro
  • ✈️ 100% garantie op een flinke dosis cultuur
Met dit wereldticket weet je zeker dat je een flinke dosis cultuur zult snuiven! Deze route is niet voor mietjes en luxepaardjes - en biedt ontzettend veel uitdaging! Boek naast dit wereldticket ook rondreizen en activiteiten op bestemming - deze vind je onderaan de pagina.

De route van het wereldticket

Amsterdam - Delhi // Kathmandu - Peking // Hong Kong - Kota Kinabalu (Maleisië) // Kuching (Maleisië) - Doha - Addis Abeba // Nairobi - Dubai - Amsterdam 

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs. 

Geldigheid

Je kunt met dit wereldticket voor studenten 1 jaar wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 


Thema: Culture Shock 

 Je kunt helemaal terug naar de basis gaan en zelf met openbaar vervoer reizen, met locals eten en pas daar kijken wat je gaat doen - maar als je zacht wilt landen, kun je ook even kijken naar de tours die je met een groep, of alleen kunt doen!  

 

Contact