Thema: wereldticket alleen op reis

Thema: wereldticket alleen op reis
Vanaf EUR 1.799per persoon

Inclusief

  • ✈️ Luchthavenbelastingen
  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ 12 maanden geldig
  • ✈️ Wijzigen va EUR 75,-
Het is heel spannend alleen op wereldreis te gaan. Ondanks de spanning is het een grote uitdaging die je nooit meer zult vergeten.

Tijdens je wereldreis ontmoet je andere backpackers van over de hele wereld, zie je supermooie dingen en beleef je de mooiste ervaringen. Gaan dus! Met dit wereldticket bezoek je makkelijk te bereizen landen. Je kunt met groepsreizen mee, of verblijf in hostels en ontmoet gemakkelijk andere reizigers. 

De route van dit wereldticket

✈️ Amsterdam - Bangkok - Sydney // Cairns - Auckland - Fiji - Los Angeles - Amsterdam 

De route van het wereldticket - alleen op reis

// en roze lijntjes = zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Geldigheid

Je kunt met dit wereldticket voor jongeren en studenten 1 jaar weg blijven. Je hebt dus heel wat tijd de wereld te verkennen in je up!

Wijzigingskosten

Wil je onderweg je ticket wijzigen, dan kan dat vanaf 75 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden

Vraag onze Travel Specialists om advies.

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit wereldticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan.


Thema: Alleen op reis

Dit vliegtickets stopt op plaatsen waar je je goed alleen kunt redden. Bovendien vertrekken er toffe groepsreizen en zijn er leuke activiteiten op deze bestemmingen. Begin alvast met de voorpret en bekijk welke reizen er op jouw route liggen! 

 

Contact