Sweet Indochina

Vanaf EUR 885per persoon

Inclusief

  • Alle luchthavenbelastingen
  • Boekingskosten
  • ISIC kaart
  • 12 maanden geldig
Dit goedkope combinatieticket van Emirates brengt je via Dubai naar Myanmar, Cambodja en Vietnam.

Dit ticket is jouw toegang tot een wereld vol geweldige avonturen. Ben jij klaar voor een onvergetelijk backpack avontuur in enkele van de mooiste landen van Zuidoost-Azië? Myanmar, Cambodja en Vietnam staan op de bucketlist van vele jongeren en met dit ticket doe je ze allemaal aan in een reis. 

De eerste stop op je route vindt plaats in Dubai. Hier kan je een aantal van de meest prominente gebouwen ter wereld bezoeken, zoals Burj Khalifa of zelfs een bezoekje brengen aan Adu Dhabi nu er je toch in de geburen bent. 

Na Dubai is het de beurt aan Yangon, de hoofdstad van Myanmar. Geniet hier van een bestemming die nog niet overspoeld is door toeristen. Bewonder de zonsopkomst boven de tempels van Bagan.


Check out Sihanoukville in Cambodia

Vanuit Myanmar reis je verder naar Cambodja - een echte parel van Zuidoost-Azië maar jammer genoeg vaak ondergewaardeerd. Bezoek hier zeker het majestueuze Angkor Wat, de prachtige stranden in het zuiden en ervaar een uitzonderlijke gastvrijheid van de lokale bevolking. 

De laatste stop op je route is Vietnam. Een echte topbestemming! De verplaatsing tussen Phnom Penh en Hanoi maak je op je eigen. Ben je nog op zoek naar inspiratie hoe je het best hier rondreist? Geef ons een seintje, we hebben genoeg tips en aanbevelingen voor onderweg. Van de bounty eilanden in het zuiden tot het bruisende stadsleven in Ho Chi Minh City. Van het strandparadijs Hué naar de kleermakersstad Hoi An. Van het energieke Hanoi naar een van de meest schilderachtige natuurwonderen ter wereld; Halong Bay! Je hebt het waarschijnlijk wel in de gaten, Vietnam is een perfecte bestemming om te gaan backpacken.

De vliegroute

✈️ Brussel - Dubai – Yangon - Phnom Penh // Hanoi – Brussel

Landkaart Dubai Myanmar Cambodia Vietnam

Bestemmingen toevoegen of wijzigen

Dit combinatieticket is slechts een routevoorstel voor jouw grote reisavontuur. Mocht je andere bestemmingen willen bezoeken dan in dit voorstel, plan je route zelf en wij gaan er mee aan de slag. Wil je graag wat advies of tips over hoe je jouw wereldreis het beste plant, neem dan contact op met een van onze travel specialists. Zij helpen je graag verder. 

Voorwaarden

Dit is een flexibel jongeren- en studententicket, dit betekent dat het geboekt kan worden door studenten tot 33 jaar en jongeren tot 25 jaar. Ben je geen student of ben je ouder dan 25 jaar, geen zorgen! In de meeste gevallen is het nog steeds mogelijk om deze route te boeken, maar er kunnen wellicht andere voorwaarden van toepassing zijn. Neem contact met ons op en wij kijken met je naar de mogelijkheden!

Geldigheid

Dit combinatieticket is 12 maanden geldig.

Wijzigen

Stuur ons gerust een verzoek voor een ticketwijziging indien je jouw reisdatum of route wil veranderen. Houd er rekening mee dat ticketwijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en daarom niet gegarandeerd kunnen worden.

Contact