Combinatieticket - Sri Lanka & Malediven

Vliegticket met Sri Lanka, Malediven & Dubai of Istanbul
Vanaf EUR 925per persoon

Inclusief

  • ✈️ 4 vluchten
  • ✈️ Alle belastingen
  • ✈️ Je eigen Travel Specialist
  • ✈️ Een ISIC kaart
Een geweldige route voor een geweldige prijs! Dit vliegticket naar Sri Lanka en de Malediven met de keuze tussen een tussenstop in Dubai of Istanbul biedt veel mogelijkheden. Bekijk ze hieronder.

De route van dit combinatieticket:

✈️ Amsterdam - Colombo (Sri Lanka) - Malé (Malediven) - Dubai of Istanbul - Amsterdam 

Klinkt deze trip je als muziek in de oren? Sri Lanka én de Malediven gecombineerd in één reis, met daarbij een tussenstop in de wereldstad Istanbul, of toch liever in Dubai? De keuze is aan jou!

Boek bij onze Travel Specialists

Onze Travel Specialists kunnen dit flexibele studententicket voor je boeken!

Onze round-the-world specialist heeft in maart een rondreis in Sri Lanka gemaakt. Ook heeft hij gedoken op de Malediven en heeft hij Istanbul bezocht. Beter kun je het niet treffen: verstand van goedkope tickets / tickets met de meest logische route én verstand van de bestemmingen! 

*Dit combinatieticket is speciaal samengesteld voor jongeren en studenten. Val je niet in deze categorie? No worries, we kunnen je helpen met een vliegticket voor alle leeftijden.  

Neem contact met ons op
Contact KILROY

ISIC kaart: betere vliegticket opties 

ISIC kaartMet de ISIC kaart toon jij dat je student bent. Hierdoor heb je ook de mogelijkheid om studenten- en jongerentickets te boeken bij KILROY. Naast het boeken van flexibele en voordelige vliegtickets, heb je ook een internationale studenten-ID, die je toegang geeft tot meer dan 40,000 kortingen in meer dan 130 landen! Koop jouw ISIC hier!    

Tours & activiteiten in Sri Lanka & de Malediven 

Naast het boeken van jouw vluchten kan KILROY je ook helpen met het boeken van tours en activiteiten in Sri Lanka en op de Malediven. Denk hier aan toffe backpacktrips, zeilcruises, duikcursussen of surfkampen. Bekijk het zelf:  

 

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons
Contact