Qatar, Zuid-Afrika, Australië & Azië

Combinatieticket naar Qatar, Zuid-Afrika, Australië en Azië
Vanaf EUR 1.809per persoon

Inclusief

  • Luchthavenbelastingen
  • 5 landen
  • 12 maanden geldig
  • Geldig voor studenten t/m 33 jaar
Vertrek vanaf Brussel naar Doha, de hoofdstad van Qatar. Hierna vlieg je naar Zuid-Afrika, Australië en Azië. Het perfecte vliegticket meerdere continenten goed te verkennen! Dit combinatieticket is geldig voor studenten tot 33 jaar.

Dit is het ultieme vliegticket voor backpackers. Je vliegt vanaf Brussel en zult naast het afleggen van grote afstanden per vliegtuig ook veel overland reizen. In Zuid-Afrika reis je overland van Kaapstad naar Johannesburg, in Australië reis je tussen Perth en Sydney overland en in Azië verken je Zuidoost-Azië vanaf Singapore voordat je terugvliegt vanaf Bangkok. Wil jij er langer tussen uit voor een verre reis? Dan is dit ticket iets voor jou!  

Route

Brussel - Doha - Kaapstad // Johannesburg - Perth // Sydney - Singapore // Bangkok - Brussel 

Geldigheid

Deze studententickets zijn te boeken voor studenten t/m 33 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

Reisperiode

Deze studententickets zijn het hele jaar geldig bij Qatar Airlines en South African Airlines. Bij Finnair zijn deze tickets slechts gedurende bepaalde periodes van het jaar. Contacteer onze reisspecialisten voor de correcte datums en periodes. 

Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg de data van je ticket wijzigen, dan kan dat voor 100 euro plus eventuele prijsverschillen per wijziging van route en datum bij Qatar Airlines en South African Airways. Bij Finnair is dit 150 euro plus eventuele prijsverschillen voor het aanpassen van de datum en 200 euro plus eventuele prijsverschillen voor het aanpassen van de route. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden.

Geldig voor jongeren en studenten

Dit ticket is geldig voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar. Val je niet in deze waanzinnige categorie (we zullen er ooit aan moeten geloven), dan kan je deze route natuurlijk ook afleggen maar kan je geen gebruik meer maken van de jongeren- en studententickets. Neem contact op met onze Travel Specialists voor prijzen en voorwaarden.


Add-on tip: Campervan in Australië

Met een campervan ben je flexibel en bepaal je jouw eigen tempo tijdens je roadtrip door Australië. Je hebt alles bij je en kunt gaan en staan waar je maar wilt. En met twee personen is het niet alleen heel gezellig in een campervan, maar ook heel voordelig reizen.

Chubby campervan

Chubby campervan
De Chubby is de goedkoopste campervan voor 2 jonge backpackers die met een klein budget door Australië willen rondreizen. De Chubby ziet er met z'n graphics anders uit dan de rest van de campervans en is speciaal voor jonge...
Meer campervans Meer over de Chubby

Meer campervans in Australië & Nieuw-Zeeland

Add-on tip 2: Greyhound buspas Australië

Wil je liever niet zelf rijden, neem dan de bus. De bus is de populairste manier van rondreizen onder backpackers in Australië. Het is goedkoop, flexibel en je ontmoet onderweg veel andere reizigers.

Greyhound KM pass

Greyhound KM pass
De kilometerpas van Greyhound is ideaal als je van plan bent met de bus door Australië te gaan reizen. Met deze bus kun je 'hop-on-hop-off' van plaats naar plaats reizen. 12 maanden geldig...
Meer informatie

 

Wij helpen je graag met het plannen van jouw wereldtrip!
Contacteer ons!

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsDe ISIC studentenkaart: betere ticket opties

De ISIC (International Student Identity Card) is de enige studentenkaart die je wereldwijd kan gebruiken. Met de ISIC kaart kan je dit combinatieticket en onze studenten vliegtickets boeken. Deze kaart geeft je tegelijkertijd kortingen in ongeveer 120.000 locaties in 125 verschillende landen. Lees meer over de ISIC studentenkaart hier of koop ze hier

Contact