New York, Chicago, Los Angeles & Madrid

Studententickets naar Chicago en terug via Los Angeles
Vanaf EUR 995per persoon

Inclusief

  • Vliegticket
  • Alle luchthavenbelastingen
  • 12 maanden geldig
  • Alleen voor jongeren tot 25 jaar en studenten tot 33 jaar
Flexibel jaarticket met Air Europa via New York naar Chicago. Dan reis je overland naar Los Angeles of San Francicso en hebt de mogelijkheid nog een tussenstop in Madrid te maken voordat je in Brussel aankomt. Je hoort het al: tijd om een fantastische roadtrip te plannen!

We werken bij KILROY nauw samen met Air Europa om je dit studententicket te kunnen bieden.

Route

Brussel - New York - Chicago // Los Angeles of San Francisco - via New York (geen tussenstop) - Madrid - Brussel 

Geldigheid

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 33 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

Reisperiode

Deze Air Europa studententickets zijn enkel geldig met een vertrekdatum in bepaalde periodes. Contacteer onze reisspecialisten voor de correcte datums en periodes. 

Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Over land reizen in Amerika 

Onderdeel van dit studententicket is dat je overland tussen Chicago en Los Angeles of San Francisco reist. Huur een auto, camper of boek een groepsreis om deze afstand te overbruggen. Het leuke van een roadtrip is dat je je eigen tempo kunt bepalen en erg veel kunt zien - het kan allemaal met dit ticket! 

Route op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit combiticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 

Let op: dit vliegticket is inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen. Deze zijn aan verandering onderhevig en hierdoor kan de totaalprijs anders uitvallen ten tijde van jouw boeking. 

Wij helpen je graag met het plannen van jouw wereldtrip!
Contacteer ons!

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsDe ISIC studentenkaart: betere ticket opties

De ISIC (International Student Identity Card) is de enige studentenkaart die je wereldwijd kan gebruiken. Met de ISIC kaart kan je dit combinatieticket en onze studenten vliegtickets boeken. Deze kaart geeft je tegelijkertijd kortingen in ongeveer 120.000 locaties in 125 verschillende landen. Lees meer over de ISIC studentenkaart hier of koop ze hier

Contact