Miami, Zuid-Amerika, Paaseiland, Tahiti, Down Under & Azië

Miami, Zuid-Amerika, Paaseiland, Tahiti, Down Under & Azië
Vanaf EUR 3.395per persoon

Inclusief

  • Combinatieticket
  • Luchthavenbelastingen
  • 11 vluchten
  • Geldig voor alle reizigers
Dit combinatieticket voor alle leeftijden brengt je langs unieke bestemmingen wereldwijd. Begin in (Zuid-)Amerika, vergeet Paaseiland en Tahiti niet, om vervolgens via Oceanië door Azië te reizen. Dit wereldticket voor alle leeftijden zal je niet teleurstellen!

Route

Brussel - Miami - Lima // La Paz - Santiago - Paaseiland - Papeete Tahiti - Auckland - Sydney - Bali - Kuala Lumpur - Kathmandu // Delhi - Brussel 

// = zelf over land reizen, geen vlucht

Reisperiode en prijzen

Deze prijs is geldig voor reizen in het laagseizoen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk duurder zijn.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit wereldticket voor reizigers van alle leeftijden maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg de data van je ticket wijzigen, dan kan dat voor 50 euro per wijziging. Ook je route zou je eventueel kunnen aanpassen voor 50 euro per wijziging. Hou er rekening mee dat wijzigingen altijd afhankelijk zijn van beschikbaarheid en als zodanig nooit gegarandeerd kunnen worden. 

Wereldreis op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit combinatieticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Contact