Mumbai met stopover in Helsinki, Delhi & Istanboel

Mumbai met stopover in Helsinki, Delhi en Istanboel
Vanaf EUR 919per persoon

Inclusief

  • Vliegticket
  • Alle luchthavenbelastingen
  • 12 maanden geldig
  • Alleen voor jongeren tot 25 jaar en studenten tot 33 jaar
Flexibel jaarticket met Finnair en Turkish Airlines vanaf Brussel via Helsinki en Delhi naar Mumbai. Op de terugweg vlieg je via Istanboel terug naar Brussel.

Route

Brussel - via Helsinki - Delhi - Mumbai - Istanboel - Brussel

Geldigheid

Deze studententickets zijn te boeken door jongeren t/m 25 jaar en studenten t/m 27 jaar. Je mag maximaal een jaar reizen op deze tickets. 

Reisperiode

Je kunt het hele jaar door op deze studententickets vliegen. Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand voor vertrek, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn.

Stopovers in Helsinki, Delhi en Istanboel

Onderdeel van dit studententicket is een tussenstop in verschillende toffe steden. Helsinki is perfect voor een citytrip of het begin van een reis door Scandinavië. Daarnaast kun je in zowel Delhi en Mumbai uitstappen voor een reis door India of een langere reis door Azië. Istanboel is een smeltpot van culturen en verbindt Europa met Azië en verschillende culturen met elkaar. 

Studententicket wijzigen

Met dit studententicket vlieg je met zowel Finnair als Turkish Airlines. Voor het aanpassen van de datum van een Finnair vlucht betaal je 150 euro, voor een andere route betaal je 200 euro. Voor het wijzigen van een vlucht van Turkish Airlines betaal je voor zowel route als datum 100 euro. Deze wijziging is alleen mogelijk als er stoelen beschikbaar zijn en mochten deze stoelen duurder zijn, dan betaal je dit prijsverschil bovenop de wijzigingskosten. 

Geen student?

Val je niet in de categorie student of ben je ouder dan 25 (we zullen er ooit aan moeten geloven), dan kun je deze vliegtickets natuurlijk ook boeken. De prijzen en voorwaarden zijn dan anders. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Let op: dit vliegticket is inclusief luchthavenbelastingen en toeslagen. Deze zijn aan verandering onderhevig en hierdoor kan de totaalprijs anders uitvallen ten tijde van jouw boeking.

Route op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit combiticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan. 

Wij helpen je graag met het plannen van jouw wereldtrip!
Contacteer ons!

 

With an ISIC you get access to youth & student ticketsDe ISIC studentenkaart: betere ticket opties

De ISIC (International Student Identity Card) is de enige studentenkaart die je wereldwijd kan gebruiken. Met de ISIC kaart kan je dit combinatieticket en onze studenten vliegtickets boeken. Deze kaart geeft je tegelijkertijd kortingen in ongeveer 120.000 locaties in 125 verschillende landen. Lees meer over de ISIC studentenkaart hier of koop ze hier

Contact