Combinatieticket - de Ozzie Way

Multi stop ticket - de Ozzie Way
Vanaf EUR 1.600per persoon

Inclusief

  • ✈️ Incl. luchthavenbelastingen
  • ✈️ Geldig voor jongeren en studenten
  • ✈️ ISIC kaart
  • ✈️ Wijzigen vanaf EUR 75,-fees
Deze route is perfect voor al degenen die Australië op hun bucketlist hebben staan. Zowel op je heen- als terugreis maak je enkele geweldige tussenstops onderweg.

Geniet van een stop in Dubai, Bali en Singapore vooraleer je je weg naar Australië verderzet. Spendeer wat tijd hier en ontdek al het cools dat deze locaties te bieden hebben of neem wat tijd om rond te reizen in Indonesië en Maleisië. Zo ben je helemaal klaar voor je avontuur in Australië te starten. Breng wat tijd door in en rond Melbourne en Adelaide, vooraleer je op een roadtrip vertrekt richting Sydney. Na je hele Ozzie avontuur geniet je van een tussenstop in Thailand om even helemaal te relaxen vooraleer je terug huiswaarts keert.

Wil je graag meer tussenstops onderweg toevoegen of graag meer van Australië ontdekken? Dan is Emirates de beste maatschappij voor jou! Zij beschikken over een groot netwerk en een talrijke mogelijkheden in Azië en Australië - waar je verschillende bestemmingen met elkaar kan combineren. 

Met dit ticket bezoek je:

  • United Arab Emirates
  • Indonesië 
  • Singapore
  • Australië
  • Thailand

De route van dit combinatieticket 

✈️ Brussel - Dubai - Bali - Singapore - Melbourne - Adelaide // Sydney - Bangkok - Phuket - Dubai - Brussel

Multi stop: De Ozzie Way

Roze lijnen of // = Zelf over land reizen, geen vlucht

Voorwaarden

De prijs van dit flexibel multi stop ticket voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 34 jaar is afhankelijk van de reisdata en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. Ben je ouder dan 25 of geen student meer? Geen paniek, ook dan is het mogelijk om deze route te boeken maar er kunnen misschien wel andere voorwaarden aan verbonden zijn.

Min/Max reistijd

Je kunt met dit combinatieticket voor studenten maar liefst tot 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Wijzigingskosten

Wil je onderweg jouw wereldticket wijzigen? Dat kan vanaf 75 euro per wijziging, mits de vlucht beschikbaar is. Als de vlucht in een andere boekingsklasse valt, wordt deze prijs aan jou doorberekend.

Wereldreis op maat

Deze route is enkel een voorbeeld van een mogelijk multi stop ticket samengesteld door onze Travel Specialists! Bezoek je liever andere bestemmingen? Stel dan jouw eigen wereldreis op maat samen. Heb je hier hulp bij nodig? Onze reislustige Travel Specialists helpen je er graag bij per e-mail, telefoon of een gratis afspraak.   

Is dit multi stop ticket iets voor jou?
Vraag je offerte aan

LET OP: Prijzen zijn altijd afhankelijk van datum van vertrek en beschikbaarheid van de verschillende vluchten. De prijs zoals hier genoemd is een laagseizoen-prijs.

Zelf je wereldticket samenstellen?

Zelf je wereldticket samenstellen?
Liever je eigen route samenstellen? Dat kan via mail of door een gratis afspraak te maken in één van onze shops. Dan lopen we er samen doorheen.
Maak je route Maak een afspraak
Contact