China, Vietnam & Thailand

Combinatieticket naar China, Vietnam en Thailand
Vanaf EUR 845per persoon

Inclusief

  • Luchthavenbelastingen
  • 3 landen in Azië
  • 12 maanden geldig
  • Geldig voor jongeren tot 25 en studenten tot 33 jaar.
Combinatieticket voor jongeren en studenten naar China, Vietnam en Thailand. Drie bestemmingen in Azië op één ticket, naast de vluchten kun je andere landen over land aandoen.

Dit jongeren- en studententicket is geldig voor jongeren tot 25 jaar en studenten tot 33 jaar. Combineer de grote metropool Hong Kong met heerlijk eten en prachtige landschappen in Vietnam. Reis over land naar Thailand en vlieg terug naar Brussel vanaf Bangkok. Een perfecte combinatie van bestemmingen zodat je het beste uit je bezoek aan Azië haalt.  

Route

Brussel - via Helsinki (geen tussenstop) - Hong Kong - Hanoi // Bangkok - via Helsinki (geen tussenstop) - Brussel 

// = zelf over land reizen, geen vlucht  

Min/Max reistijd

Je kunt met de aanbieding voor dit combinatieticket tot maximaal 12 maanden wegblijven. Dus genoeg tijd om hier en daar een tijdje te blijven plakken.

Reisperiode

Deze studententickets zijn enkel geldig met een vertrekdatum in bepaalde periodes. Contacteer onze reisspecialisten voor de correcte datums en periodes. 

Hou er rekening mee dat hoe eerder je boekt, hoe meer kans op beschikbare stoelen er zullen zijn. Boek je minder dan een maand van tevoren, dan zullen de tickets mogelijk aanzienlijk duurder zijn. 

Route of datum wijzigen

Ook met een combinatieticket kun je onder bepaalde voorwaarden je ticket wijzigen. Wijzigen kan indien beschikbaarheid dat toelaat en je betaalt de eventuele prijsverschillen. Het wijzigen van de datum kost 150 euro plus prijsverschillen en het wijzigen van de route kost 200 euro plus prijsverschillen. 

Route op maat

We hebben veel zorg besteed aan het samenstellen van dit combiticket. Wil je liever een route op maat, dan bieden we je de mogelijkheid om zelf je route online samen te stellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan.  

Wij helpen je graag met het plannen van jouw wereldtrip!
Contacteer ons!

With an ISIC you get access to youth & student tickets

De ISIC studentenkaart: betere ticket opties

De ISIC (International Student Identity Card) is de enige studentenkaart die je wereldwijd kan gebruiken. Met de ISIC kaart kan je dit combinatieticket en onze studenten vliegtickets boeken. Deze kaart geeft je tegelijkertijd kortingen in ongeveer 120.000 locaties in 125 verschillende landen. Lees meer over de ISIC studentenkaart hier of koop ze hier

 

Contact