Treinreizen door India

Treinreizen door India

Highlights

  • Toffe groep max. 15 personen
  • Groep tussen 18 - 35 jaar
  • Te gekke reis door India

Inclusief

  • Treintickets
  • Accommodatie
  • Transfers
  • Honcho's
De trein is het perfecte vervoersmiddel in India. India kan nogal heftig zijn, ook als je met de trein door India reist. Daarom hebben wij een perfecte oplossing voor je gevonden: de Holy Cow route met de Vodkatrain. Bereid je voor op een treinreis van de gebaande paden langs te gekke hoogtepunten van India.
Duur: vanaf 12 dagen
Landen: India

Treinreizen door India met een groep

De groepsreizen door India met de Vodkatrain zijn uniek! Je reist namelijk met soortgelijke jongeren tussen de 18 en 35 die dezelfde route volgen. Je kunt zelf kiezen of je samen erop uit gaat, of alleen de treinreis door India samen maakt. Er is geen gids in de trein, maar er zijn wel Honcho's die jou op bestemming mee op sleeptouw nemen.

Wat is een Honcho?

Als de trein in een Indiase stad aankomt, helpt een local je met het vinden van de toffe toeristische trekpleisters en hotspots voor eten en drinken. De rol van de Honcho stemmen jullie samen af: het varieert van een kladblaadje met de richting tot een diner bij de familie van de Honcho.

Wat zit er bij de treinpas door India?

Vodkatrain heeft de Holy Cow treinpassen door India onderverdeeld in 4 delen. De treinpas door India is inclusief treintickets, accommodatie, transport, tranfers en contact met Honcho's zodat jij het maximale uit India haalt. Jij bepaalt zelf of je wilt sightseeën, wat je wilt eten, hoe je India ervaart en welke prijs je betaalt voor het dagelijks leven. Kortom: vrij en flexibel reizen met een perfect vangnet met leuke reisgenoten en de Vodkatrain.

Contact