Roadtrips Nieuw-Zeeland

Roadtrip door Nieuw-Zeeland
Tijdens je roadtrip door Nieuw-Zeeland zal je mond regelmatig openvallen door de adembenemende landschappen. Als je hart niet sneller gaat kloppen van de prachtige omgeving, dan is het wel door de vele outdooractiviteiten die Nieuw-Zeeland biedt. Niet gevreesd: je kunt hier ook ultiem relaxen!
Duur: Vanaf 1 week

Roadtrip Nieuw-Zeeland 

Er zijn zoveel geheime plekjes in Nieuw-Zeeland die je perfect via de weg kunt bereiken. Ontdek de ongebaande paden per auto, verblijf in de ongerepte natuur in een campervan of maak je roadtrip door Nieuw-Zeeland met de bus.

Campervans Nieuw-Zeeland

vanaf 499,-
Campervans Nieuw-Zeeland
We hebben bij KILROY verschillende campervans en campers voor je in Nieuw-Zeeland. En voor jonge reizigers en backpackers hebben we ook nog eens zeer voordelige voorwaarden.
Meer info en boeken

Stray buspassen

vanaf 526,-
Stray buspassen
Ben je een backpacker op budget en wil je niet zelf met een camper of auto Nieuw-Zeeland verkennen, dan kun je kiezen uit meer dan 20 buspassen die je langs alle highlights van het noorder- en zuidereiland nemen.
Meer info en boeken

Routes en tips voor een roadtrip in Nieuw-Zeeland

Als je hebt besloten hoe je door Nieuw-Zeeland reist, kun je de route van je roadtrip door Nieuw-Zeeland bepalen. Afhankelijk van de tijd die je hebt, hebben we een paar roadtrips voor je uitgestippeld. Zo mis je niets van de pracht van Nieuw-Zeeland!

A Halfling's Ramble

A Halfling's Ramble
V.a. 1 week
Deze roadtrip neemt je mee over het Noordereiland van Nieuw-Zeeland. Verwacht een flinke dosis Mordor landschap tijdens je roadtrip door Midden-Aarde!
Bekijk de roadtrip

Elven Magic

Elven Magic
V.a. 2 weken
Met deze roadtrip van 10 - 14 dagen heb je de garantie dat je op de mooiste plekken van Nieuw-Zeeland komt. Geniet van de hoogtepunten van Nieuw-Zeeland en bezoek de spectaculaire filmlocaties van Lord of the Rings.
Bekijk de roadtrip

The Great Wizards Tour

The Great Wizards Tour
V.a. 3 weken
Rijd in drie weken door berglandschappen, langs oeroude gletsjers, vulkaanlandschappen, Midden-Aarde en Lord of the Rings filmlocaties. Deze roadtrip brengt je naar het beste van Nieuw-Zeeland.
Bekijk de roadtrip

Sprokkel je vrienden bij elkaar of maak die roadtrip alleen! Heb je vragen over de adviesroutes of welk vervoersmiddel het meest geschikt voor jou is? Neem dan even contact met ons op.

Contact