Roadtrips Australië

Roadtrippen door Australië!
Wil jij Australië op je eigen tempo verkennen en niets missen? Zorg dan dat je deze roadtrips door Australië niet over het hoofd ziet. Zet je favoriete muziek op, trap m op z'n staart en voel die ultieme vrijheid!

Roadtrip Australië

Australië is ontzettend veelzijdig! Van ruige kustlijnen, tot prachtige stranden, te gekke steden, regenwouden tot de uitgestrekte outback. De af te leggen afstanden zijn soms groot, maar goed te overzien dankzij de vele tussenstops en plaatsen waar je kunt verblijven. Verken Australië met een roadtrip, dus huur een auto, camper(van) of neem de bus en maak die te gekke roadtrip in Australië!

Routes en tips voor een roadtrip in Australië

Eenmaal besloten Australië te verkennen met een roadtrip heb je ontzettend veel keuze. Verken het noorden van Queensland met de Great Tropical Drive. Afhankelijk van de tijd die je hebt hebben we een paar roadtrips voor je uitgestippeld. Zo kom je op alle toffe plekken van Australië. Maak deze onvergetelijke roadtrips alleen of met vrienden.

The Great Tropical Drive

The Great Tropical Drive
vanaf 2 weken
Verken het prachtige Queensland met deze roadtrip langs regenwouden, kusten, outback, nationale parken, het Great Barrier Reef en dorpjes en steden.
Bekijk de roadtrip

The Great Ocean Road Plus

The Great Ocean Road Plus
vanaf 1 week
Start vanaf Melbourne en eindig in Adelaide. Reis langs de Great Ocean Road, natuurgebied de Grampians, de grotten van Naracoorte en ga wijnproeven in Coonawarra.
Bekijk de roadtrip

The Heritage Drive

The Heritage Drive
vanaf 10 dagen
Start in Melbourne, cruise door de Victoria provincie, langs wijngaarden, langs de hoofdstad Canberra, door het prachtige natuurgebied de Southern Highlands en sluit de roadtrip af in de metropool Sydney.
Bekijk de roadtrip
Meer weten over roadtrips in Australië?
Contacteer ons!

Contact