Roadtrip: Californië

Ervaar Californië maximaal met een roadtrip!
Vanaf San Diego rijd je richting het Grand Canyon National Park, waar je de tijd neemt één van de wereldwonderen te bekijken. Daarna volgt Las Vegas, Yosemite Valley, San Francisco om via Highway 101 via Los Angeles weer in San Diego te eindigen.

Duur: 2-3 weken
Route: San Diego/Los Angeles - Grand Canyon - Las Vegas - Death Valley - Yosemite National Park - San Francisco - Los Angeles
Reistype: huur een auto, campervan of camper

Deze route in het westen van Amerika neemt je langs de meest adembenemende plekken en alle highlights van Californië. Je kunt vanaf San Diego of Los Angeles starten en doet deze route het liefst "tegen de klok" in. Highway 101 is namelijk het beste te bereizen vanaf San Francisco naar Los Angeles/San Diego, omdat je dan aan de zeekant rijdt wat voor prachtige uitzichten zorgt!

Begin je route in San Diego of Los Angeles

San Diego is een stad in het meest zuidelijke puntje van Californië. Het is de twee na grootste stad in Californië en er is ontzettend veel te doen en hangt een bruisende sfeer. Je kunt hier acclimatiseren en daarna je auto of camper op te halen om vervolgens richting de Grand Canyon te vertrekken.

De Grand Canyon is een van de zeven wereldwonderen gelegen in de staat Arizona. Je kunt vanaf verschillende plekken rond deze grote kloof genieten van de meest adembenemende uitzichten! Blijf hier sowieso een paar dagen, want de zonsopgangen hier zijn prachtig!

Na de Grand Canyon staat Las Vegas op de planning. De Grand Canyon is een van de mooiste creaties van de natuur, maar Las Vegas is totaal het tegenovergestelde! The Strip in Las Vegas staat bekend om de ontelbare neonlampen en luxueuze hotels, maar natuurlijk vooral de enorme casino's! Neem een gokje en geniet van alle entertainment. Je weet: "what happens in Vegas, stays in Vegas"!

Van Las Vegas vervolgt de roadtrip zich naar één van de warmste plaatsen van de wereld, namelijk Death Valley. Geniet van de prachtige uitzichten die dit gebied te bieden heeft. Een bezoek aan Death Valley is een unieke ervaring die je nooit meer zal vergeten. 

Death Valley

Vervolg je roadtrip door Amerika naar Yosemite National Park. Het gebied staat bekend om het prachtige landschap met indrukwekkende watervallen, rotsen en het weerspiegelende Mirror Lake.

 

Vanaf Yosemite National Park ben je zo in San Francisco. Je kunt je in deze open-minded stad dagenlang vermaken, met bezienswaardigheden als de Golden Gate Bridge, Alcatraz, Pier 39, China Town etc. 

Highway 101

Vanaf San Francisco pak je Highway 101 richting Los Angeles. Highway 101 neemt je mee langs de Californische kust. Als je deze van noord naar zuid rijdt, heb je een prachtig uitzicht op zee en is het gemakkelijk op de uitkijkpunten te stoppen. Eenmaal in Los Angeles, kun je heerlijk shoppen op Rodeo Drive, beroemde mensen spotten in Hollywood of surfen op Malibu beach!

 

Autoverhuur in de USA al vanaf 21 jaar

Autoverhuur in de USA al vanaf 21 jaar
Wil je roadtrippen door de VS, maar ben je te jong? Normaal gesproken moet je minimaal 25 zijn. Geen probleem bij KILROY. We hebben speciale afspraken met Alamo in de VS, waardoor je al vanaf je 20ste een auto kunt huren. (of al vanaf 18 jaar wanneer je de wagen oppikt in Michigan)
Meer informatie

 

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons
Contact