Roadtrips Amerika

Roadtrippen door Amerika!
Amerika verken je het best door te roadtrippen. Huur een auto, campervan of camper en maak een onvergetelijke roadtrip door het land waar alles mogelijk is. Maak een actieve tussenstop in een van de vele nationale parken in Amerika of geniet van het stadsleven in de meest veelzijdige steden van Amerika.

Roadtrip Amerika

Alles in Amerika is GROOT! De auto's zijn groot, de gebouwen zijn groot, de oppervlaktes van de nationale parken zijn enorm, de steden zijn groot en de afstanden die je af kunt leggen zijn ook groot! Je kunt Amerika het beste verkennen met een roadtrip, dus huur een auto, campervan of camper voor je roadtrip in Amerika.

Huur een auto, campervan of camper

vanaf 259,-
Huur een auto, campervan of camper
Je kunt voor je roadtrip door de USA al een auto huren vanaf je 18e, zonder daarvoor extra te betalen. Bekijk en boek de huurauto's, campervans en campers hier.
Meer info en boeken

 

Routes en tips voor een roadtrip in Amerika

Eenmaal besloten Amerika te verkennen met een roadtrip heb je ontzettend veel keuzes. Kies voor de wereldberoemde Route 66 of verken de Oostkust van Amerika. Afhankelijk van de tijd die je hebt hebben we een paar roadtrips voor je uitgestippeld. Zo kom je op alle toffe plekken van Amerika.  

Californië

Californië
2-3 weken
Vertrek vanaf San Diego of Los Angeles en vervolg je roadtrip langs de Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park, San Francisco en via Highway 101 naar Los Angeles of San Diego.
Bekijk de roadtrip

Cowboy Country

Cowboy Country
2-3 weken
Ben jij klaar om het Wilde Westen te ontdekken? Rij met je camper of auto door de meest afgelegen delen van de Verenigde Staten. Voel je als een echte cowboy als je door landschappen, bergen en langs monumenten rijdt.
Bekijk de roadtrip

Hawaii

Hawaii
1 week
Het maximale uit Hawaï halen? Dan heb je geluk, want we hebben een mooie route voor je uitgezocht. In een week rijd je een totaal van 175 kilometer over Oahu.
Bekijk roadtrip

Oostkust USA

Oostkust USA
3-5 weken
Genoeg te zien en te doen aan de oostkust van de Verenigde Staten. Wat dacht je van wereldsteden als New York, Boston en Washington of natuurparken als de Smokey Mountains en Niagara Falls. Zomaar een paar bestemmingen die op de route liggen.
Bekijk de roadtrip

Route 66

Route 66
4-6 weken
Route 66 is misschien wel de meest bekende route van Amerika. Deze 4000 kilometer lange roadtrip neemt je mee door drie tijdzones en acht staten: dwars door de USA!
Bekijk de roadtrip

Southern States

Southern States
2-3 weken
Deze roadtrip brengt je langs de roots van de muziekgeschiedenis en de thuisbasis van Elvis Presley, Hank Williams, Robert Johnson, Dolly Parton en Otis Redding. Onderweg kom je ook restanten van de Amerikaanse burgeroorlog en burgerrechten beweging tegen.
Bekijk de roadtrip

Maak deze onvergetelijke roadtrips alleen of met vrienden. Heb je vragen over roadtrips door Amerika of vervoer door Amerika? Neem dan even contact met ons op.

Contact