Stray buspassen in Nieuw-Zeeland

Stray buspassen in Nieuw-Zeeland

Highlights

  • Hop-on/ Hop-off buspas
  • Reizen met een toffe groep
  • Van de gebaande paden af
  • Je ziet veel in korte tijd

Inclusief

  • Buspas naar keuze
Ben je een backpacker op budget en wil je niet zelf met een camper of auto Nieuw-Zeeland verkennen, kies dan voor de flexibele hop-on hop-off buspassen van Stray Travel in Nieuw-Zeeland. Stray Travel biedt meer dan 20 buspassen die je langs alle highlights van het noorder- en zuidereiland van Nieuw-Zeeland nemen.

Het concept is eenvoudig: je reist, samen met zo'n 30 andere jonge reizigers, hop-on hop-off met de bus door Nieuw-Zeeland. De gemiddelde leeftijd is ongeveer 27. De pas die je kiest bepaalt de route. Onderweg laat de chauffeur je allerlei dingen zien en vertelt een gids je wat over Nieuw-Zeeland. Mocht je zelf geen slaapplek weten te regelen, dan kun je de gids dat laten doen. Zo niet, dan niet. Ze zijn er voor je, wanneer je ze nodig hebt. Allemaal erg flexibel.

Hop-on Hop-off door heel Nieuw-Zeeland

Je kunt op de route in- en uitstappen waar en wanneer je wilt, en zo vaak als je wilt. Je kunt online de veranderingen in je route en/of plannen doorgeven en bijhouden. Op de kaart geven de witte stippen aan waar de bus een nachtstop maakt. De highlights zijn weergegeven als oranje stip. De Stray bus stopt ook vaak bij supermarkten, zodat je boodschappen kunt doen als je wilt. Gemiddeld zitten er 30 backpackers tegelijkertijd in de bus, gezellig!.

Backpacken in Nieuw-Zeeland met Stray

12 maanden geldig

Alle passen zijn 12 maanden geldig. En zolang je in één richting blijft reizen, kun je de pas zo vaak gebruiken als je zelf wilt. Zodra je een pas gekozen en geboekt hebt, moet je die binnen 12 maanden activeren. Dat gebeurt wanneer je je eerste stap in de bus zet. Dus je kunt ver van tevoren je pas boeken, no problem.

Accommodatie op de route

Op tussenstops onderweg (witte stippen op de kaart) regelt Stray de accommodatie voor je en kunnen ze zelfs in het hoogseizoen garanderen dat je een slaapplek hebt (heel handig!). Je kunt zelf kiezen welke soort kamer je wilt hebben: backpacker dorm (ongeveer $25 per nacht) of tweepersoonskamer (ongeveer $65 per stel). Ook heb je op sommige plekken onderweg de mogelijkheid om in lodges of hutjes te overnachten. Hostels zijn vaak van YHA, VIP of Nomads Backpackers.

Bekijk het volledige overzicht van buspassen in NZ
Alle buspassen

Contact