KIWI Experience buspassen in Nieuw-Zeeland

Highlights

  • 12 maanden geldig
  • Hop-on/Hop-off
  • 25 verschillende routes
  • 10% korting met ISIC

Inclusief

  • 5% extra korting als je jouw vliegticket naar Nieuw-Zeeland bij KILROY boekt
Nieuw-Zeeland is perfect te verkennen met de KIWI Experience. Je kunt kiezen tussen 25 verschillende buspassen waarmee je de de tofste plekken van Nieuw-Zeeland zal bezoeken. De busreizen werken volgens het hop-on hop-off principe, je kunt dus je eigen tempo bepalen. Je vindt de buspassen nergens goedkoper dan bij KILROY!

Na aanschaf van de KIWI Experience buspas heb je 12 maanden om te beginnen met je reis. Nadat je de eerste reis met de knalgroene KIWI Experience bus hebt gemaakt, blijft de buspas 12 maanden geldig. De minimumleeftijd voor de KIWI Experience is 18 jaar en hoewel er geen maximum leeftijd is, zul je voornamelijk met jongeren reizen.  

KIWI Experience buspassen

De KIWI Experience brengt je via 25 verschillende routes naar alle uithoeken van Nieuw-Zeeland. Je kunt op alle onderstaande locaties uitstappen en een aantal dagen verblijven. Maak een busreis in paar dagen, of gebruik de volledige 12 maanden waarin de buspassen van de KIWI Experience geldig zijn. 

kiwi-experience

Prijzen van de KIWI Experience buspassen

Met een ISIC kaart krijg je een extra korting van 10% op een buspas van KIWI Experience. Een ISIC kaart kost 15 euro en met een buspas van boven de 240 dollar speel je al quitte. Boek je een vliegticket bij KILROY? Zorg er dan voor dat je binnen een week een KIWI Experience buspas boekt: je krijgt dan namelijk een extra korting van 5%! Je vindt de buspassen nergens goedkoper dan bij KILROY!

Dit is een greep uit de populaire buspassen van KIWI Experience. Wil je alle buspassen zien? Dat kan via de link onderaan de pagina.  

Alle KIWI Experience buspassen

vanaf 73 EUR
Alle KIWI Experience buspassen
12 maanden
Bekijk alle buspassen van de KIWI Experience. Je krijgt tot 15% korting op de buspassen met de ISIC kaart.
Koop de ISIC kaart Alle buspassen

Accomodatie

KIWI Experience heeft connecties met de leukste hostels van Nieuw-Zeeland. De buschauffeur regelt het voor je, meestal met een flinke korting. Ook als het erg druk in de hostels is, zorgt KIWI Experience ervoor dat je een slaapplek hebt. Je kunt ook zelf accommodatie regelen.

Meer informatie over de KIWI buspas?
Contacteer ons

Contact