Australië Loka bus/treinpas

Australië buspassen - Loka
vanaf EUR 115

Highlights

  • 12 maanden geldig
  • Hop-on/Hop-off
  • Inclusief gids
  • Oostkust Australië

Inclusief

  • Alle vervoer (bus/trein)
  • Activiteiten
Reis met een Loka buspas langs de Oostkust van Australië met de bus én trein. De reizen van Loka zijn gezellig, beschikken altijd over een goede gids en de buspassen zijn zeer flexibel. Hop-on en hop-off wanneer jij wilt.

Reizen met Loka

Ga je reizen met Loka, dan reis je niet alleen met de bus, maar ook met de trein. Met de Southbound pak je de trein in Cairns, stap je over op de bus in Noosa of Rainbow Beach en vervolg je je reis tot Sydney. Doe je de Northbound, dan is het precies dezelde route maar andersom. Hoewel je met een grote groep jongeren reist, bepaal je zelf of je bij de groep blijft of zelf op pad gaat.  

Buspas inclusief activiteiten

In je buspas zijn er veel lokale activiteiten inbegrepen. Ga wijn proeven, maak meerdere hikes, bezoek een wildlife centrum en ga snorkelen! Dit en veel meer kan je allemaal doen tijdens je reis langs de Ooskust van Australië.

Route Loka bus/treinpas Oostkust Australië

Stap op en af wanneer jij wilt

De bus/treinpas van Loka werkt volgens het hop-on hop-off principe. Wil je graag wat langer blijven op die ene leuke plek, dan pak je gewoon de volgende bus een aantal dagen later. Via de app van Loka boek je de ideale bus-/treintijd en vind je alle informatie die je nodig hebt.


Gids aan boord
De chaffeur is ook je gids tijdens de reis. Ze helpen je de beste plekjes te ontdekken en je naar de juiste bestemming te brengen. Veel van onze reizigers duiden de chauffeurs aan als één van de hoogtepunten van hun Loka bus/treinreis! 

Reis met jonge backpackers

Je ontmoet jonge reizigers van over de hele wereld als je met Loka reist. De gemiddelde groep bestaat uit zo'n 15 tot 20 jonge backpackers.

Meer info over de bus/treinpas van Loka?
Contacteer ons

Contact