Zomerreis: Tropical Bali - 18 dagen

Bezoek de prachtige tempels in Bali, snorkel met schildpadden, zwem onder prachtige watervallen, duik in het nachtleven van Kuta en Gili Trawangan en doe yoga op het strand of ga duiken. Met dit pakketje doe je het allemaal, inclusief vliegtickets, rondreis en kies je tussen een yoga-retreat of fundiving!

Zie jij jezelf ook wel volgende zomer in Bali rondreizen? Het lijkt nog ver weg maar net daarom kan jij van deze geweldige prijs genieten. Met dit pakketje vlieg jij met Qatar Airways naar Bali en ontdek je wat deze prachtbestemming te bieden.

Tropical Bali - Zomer 2018

vanaf EUR 1978
Tropical Bali - Zomer 2018
Duur: min. 18 dagen incl. vlucht
Op vakantie naar Bali in de zomervakantie? Wij hebben de ultieme reis voor je samengesteld waar je heel Bali ontdekt en nog 4 dagen kunt duiken of yoga classes volgen bij het strand!
Ik wil graag meer weten

Wat is er inbegrepen in de prijs? 

 • Vluchten: H/T naar Bali (Den Pasar) vanuit Brussel met Qatar Airways (prijs berekend op studentickets (jongeren t/m 30 jaar en alle voltijds studenten!))
 • Airport pick-up
 • 12-daagse rondreis door Bali en Gili Trawangan
 • Accommodatie tijdens de rondreis
  • incl. 11x ontbijt, 5x lunch, 2x diner
 • 4-daags Yoga of duikpakket 
 • Accommodatie tijdens het yoga of duikpakket
  • bij yoga: 4x ontbijt inbegrepen
 • Vervoer
 • Activiteiten
 • ISIC studentenkaart of IYTC jongerenkaart (tot 31 jaar)

Reisdata en prijs: 

 • Vertrek op 27 juli 2018 vanop Zaventem 
 • Terug thuis op 14 augustus in de ochtend
 • Prijs: vanaf EUR 1978

TIP: Andere data zijn uiteraard ook mogelijk. En is dit te kort? Dan kun je natuurlijk ook wat langer in Azië blijven. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

De 12-daagse rondreis door Bali

In 12 dagen ontdek je samen met een groep wat Bali allemaal te bieden heeft. De rondreis die jullie gaan maken, vooraleer je verder naar de yoga of het duiken verdergaat, vind je hieronder. bali-experience-12-days


Dag 1-2: Luchthaven Den Pasar - Seminyak

Je wordt opgepikt aan de luchthaven en reist naar Seminyak waar je genoeg tijd hebt om bij te komen van je lange vlucht en te chillen bij het zwembad. Op de tweede dag ontmoet je de rest van de groep waarmee je verder gaat rondreizen. 

Leer andere reizigers van over de wereld kennen - KILROY

Dag 3: Uluwatu

Vandaag ontdek je de pracht van Uluwatu. Je brengt een bezoekje aan een prachtige tempel op een klif en reist verder naar het gekende Padang Padang strand voor een diner bij zonsondergang. Daarna duik je in het nachtleven van Seminyak.

Genieten in Uluwatu, Bali - Backpacken met KILROY

Dag 4: Seminyak - Canggu

Na het ontbijt reis je verder naar één van de meest gekende surfbestemmingen in de wereld, Canggu. Hier krijg je surfles en ga je zelf aan je surfskills werken. 

Leer surfen in Canggu, Bali - KILROY

Dag 5: Canggu - Lovina

Vandaag reis je door naar Lovina, een nog redelijk onbekend paradijs vol met prachtige rijstvelden. Onderweg breng je nog een bezoekje aan twee prachtige tempels en stop je aan een waterval voor een verfrissende duik. Je brengt de nacht door op een unieke locatie boven op een berg met een prachtig uitzicht over de rijstvelden. 

Genieten van het uitzicht in Bali - Backpacken met KILROY

Dag 6: Lovina

Na het ontbijt ga je het water op en is het tijd om te gaan snorkelen en dolfijnen te spotten. Daarna breng je een bezoekje aan een klein dorpje en kom je meer te weten over het leven van de lokale bevolking. Je sluit de dag heerlijk relaxed af in enkele warmwaterbronnen.

Spot dolfijnen in het prachtige Bali - KILROY

Dag 7 - 8 - 9: Gili Trawangan

Na een korte trip met de snelle ferry kan je heerlijk relaxen en het eiland ontdekken, vooraleer we ons in het nachtleven van Gili T. gooien. De volgende dag gaan we het eiland met de fiets verkennen en komen we op de meest prachtige stranden en locaties. Op onze laatste dag hier trekken we er op uit met de boot en gaan we snorkelen. Hou je ogen open en spot enkele schildpadden onderwater. We verlaten het eiland met een knal en duiken het nachtleven in. 

Snorkelen met schildpadden in Gili Trawangan - KILROY

Dag 10: Gili Trawangan - Ubud

We laten Gili T. achter ons en zetten de trip verder naar Ubud. Hier heb je tijd om wat te chillen of de stad te gaan ontdekken. 

Bezoek het Monkey Forest in Ubud, Bali - KILROY

Dag 11 - 12 : Ubud

In Ubud staat het Monkey Forest op de agenda, waar je de aapjes van dichtbij kan bewonderen. Een tip: steek je waardevolle dingen goed weg of je bent ze kwijt. De tweede dag ben je al vroeg op pad want je gaat bij zonsopgang hiken op Mt. Natur, een actieve vulkaan dicht bij Ubud. Bij terugkomst staat er een heerlijke en welverdiende massage op de agenda. 

Hiken bij zonsopgang op een vulkaan, Bali - KILROY

Dag 13: Ubud - Sanur (yoga) / Nusa Lembongan (duiken)

Vandaag begint je yoga of duik tour. Yoga classes krijg je vlak bij het strand van Sanur. Om te duiken ga je naar Nusa Lembongan, dat je kunt bereiken via een ferry vanuit Sanur. 

Yoga Beach Bali

Dag 14 - 15 - 16: Sanur (yoga) / Nusa Lembongan (duiken)

Als je kiest voor de yoga classes, breng jij jouw dagen al yoga'end door vlakbij het strand. Met yogaclasses in de ochtend en in de namiddag heb je geregeld een momentje vrij, om heerlijk tot rust komen aan het strand.

Als je kiest voor duiken op Nusa Lembongan, dan maak je op dag 14 en dag 15 elk twee indrukwekkende fundives. Heb je nog nooit in Indonesië gedoken? Dan zul je zeker versteld staan. De verscheidenheid en helderheid van het water is fantastisch op deze plek!

Nusa Lembongan - diving

Dag 17-18: Terugvliegen of blijven?

Je zou vandaag terug kunnen vliegen, maar je kunt natuurlijk ook nog in Azië verder rondtrekken. Alles is mogelijk!

Wil jij deze reis incl. vluchten, rondreis en yoga-retreat of fundiving boeken?
Neem contract met ons op

Langer blijven? Je kan natuurlijk ook langer dan 18 dagen in Bali blijven en je terugvlucht op een andere datum boeken! Bekijk de andere combinaties en kies de terugvlucht die het best voor je past. Hieronder vind je enkele voorbeelden hoe jij je tijd nadien in Bali kan invullen. Neem contact op met onze Travel Specialists voor meer informatie. 


Meer activiteiten in Bali en Indo: 

Contact