Thailand & Bali | Fitness & Surf

Hoe klinkt de combinatie van zon, zee, strand, fitness en surfen je in de oren? Deze unieke reis combineert twee van de meest populaire activiteiten in één trip.

Reisroute:

Brussel (of Amsterdam) - Phuket - Bingin (Bali) - Gili - Ubud - Singapore - Brussel (of Amsterdam)  

Interesse in de perfecte combo van actie en ontspanning in een prachtige omgeving? Dan is dit pakketje met fitness, surfen en complete ontspanning in Bali zekers iets voor jou! Tijdens deze reis ga jij je grenzen verleggen en zal het zweet rijkelijk vloeien gedurende 2 weken tijdens het Fitness Bootcamp in Thailand. Het bootcamp bevindt zich op een half uur van zonnige Phuket. Nadien reis je verder naar Bali waar je een week aan je surfskills gaat werken met behulp van enkele professionele surfinstructeurs. Geniet een paar nachten op één van de paradijselijke Gili eilanden vooraleer je je reis afsluit in het prachtige Singapore. 

Fitness & surf kamp

vanaf .....
Fitness & surf kamp
Duur: 32 dagen
32 dagen gevuld met fitness, surfen en complete ontspanning op Bali, incl. het tropische Gili Island. Wij stellen je droomreis op maat samen.
Ik wil graag meer weten

Wat is inbegrepen in de prijs? 

  • Alle vliegtickets (voor jongeren tot 26 jaar en studenten tot 33 jaar)
  • 2 weken Fitness Bootcamp in Thailand (luchthavenvervoer, training, 14 overnachtingen en bepaalde maaltijden zijn inbegrepen)
  • 1 week surfkamp in Bali (7 nachten in een dorm, surflessen, huur van het surfmateriaal, 7x ontbijt en 5x avondeten inbegrepen) 
  • 3 nachten op Gili Air of Gili Trawangan (bungalow, incl. ontbijt)
  • 4 nachten in Ubud, Bali (2-persoonskamer, incl. ontbijt) 
  • 2 nachten in Singapore (2-persoonskamer) 
  • Internationale studentenkaart (ISIC) 

We hebben deze reis samengesteld met onze Travel Specialists en kan je gebruiken als inspiratie voor jouw droomreis. Je kan deze reis als samengesteld pakketje boeken of je eigen avontuur op maat samenstellen met ons. Onze Travel Specialists staan altijd klaar om je te helpen en jouw droomreis samen te stellen op basis van je wensen en budget.

De prijs is afhankelijk van de periode wanneer je wenst te reizen en is berekent op jongeren en studenten tot 33 jaar. Val je buiten deze categorie en wil je toch dit pakketje boeken? Geen paniek, dit gaat natuurlijk ook maar de prijs van de vliegtickets kan natuurlijk iets verschillen. Contacteer onze Travel Specialists voor de exacte prijs van jouw reis. 

Interesse in de combo van actie en ontspanning?
Contacteer ons

Bekijk hier wat jij kan verwachten tijdens deze trip: 

Surfen in Bali
Werk aan je surfskills op de meest geweldige surflocaties in Bali 

Prachtige tempels in Bali
Geniet van de prachtige tempels in de omgeving van Ubud in het prachtige Bali

Fitness bootcamp in Thailand - KILROY
Werk aan je conditie op de meest geweldige locaties

Fitness Thailand
Krijg persoonlijke begeleiding tijdens je trainingsprogramma

Singapore skylineJe beleeft ook het echte metropool gevoel tijdens deze trip in Singapore 

Meer weten over deze reis?
Contacteer ons

 

Contact