Bekijk alle tours

Working holiday

 • Working holiday in Canada - Ben je klaar voor een job en massa's sneeuw?
  Working holiday in Canada - Ben je klaar voor een job en massa's sneeuw?
 • Working holiday in Australia - Combineer avontuur en werk in de Down Under
  Working holiday in Australia - Combineer avontuur en werk in de Down Under
 • Fruit plukken is een populaire job in job in Australië en Nieuw-Zeeland
  Fruit plukken is een populaire job in job in Australië en Nieuw-Zeeland
 • Working holiday in Nieuw-Zeeland - Laat je dromen uitkomen en word herder
  Working holiday in Nieuw-Zeeland - Laat je dromen uitkomen en word herder
 • Working holiday - Combineer werk en ski in Whistler of Banff!
  Working holiday - Combineer werk en ski in Whistler of Banff!

Ben je tussen de 18 en 30 jaar en wil je graag reizen en werken in het buitenland? Dan heb je via KILROY de mogelijkheid om een Working Holiday in Australië, Nieuw-Zeeland en Canada te doen. Rondreizen, werken, de locals leren kennen en onderweg geld verdienen - not too bad!

Working Holiday: de beste combinatie van werken en reizen

De combinatie van werken en reizen geeft een unieke ervaring en een manier om de lokale cultuur en inwoners van Australië, Canada en Nieuw-Zeeland beter te leren kennen. Iets wat je als gewone toerist niet zult meemaken op die manier. Doe het vooral voor de ervaring, want over het algemeen verdien je minder dan wat je met een soortgelijk baantje in België zou verdienen.

Hoe lang is een Working Holiday visum geldig?

Een Working Holiday-visum voor geeft je tot 12 maanden de mogelijkheid om te werken en rond te reizen in het land. Voor Australië en Nieuw-Zeeland is er de mogelijkheid om dit te verlengen tot 24 maanden, mits je aan bepaalde voorwaarden voldoet in de eerste 12 maanden.

Is het eenvoudig om een Working Holiday baan te vinden?

Bij het plannen van een Working Holiday zul je ongetwijfeld veel vragen hebben. Is het makkelijk om een baan te vinden? Hoeveel kan ik verwachten te gaan verdienen? Hoe en waar kan ik een verblijfplaats vinden? Hoe kan ik de leukste en gemakkelijkste baan combineren met reizen en avontuur?

Het vinden van een baan in het buitenland hangt vooral af van je eigen eisen aan een baan en je verwachtingen. Het is natuurlijk in de meeste gevallen niet mogelijk om sprongen in je carrière te maken op een Working Holiday visum. Maar als je tevreden bent met een baan als serveerster, schoonmaker of fruitplukker dan moet het niet al te moeilijk zijn. Soms kun je - afhankelijk van je kwalificaties - zelfs aan de slag als gids of duikinstructeur. Op de eerste plaats is een Working Holiday natuurlijk bedoeld om te gaan reizen, waarbij je de kans krijgt om wat bij te verdienen om je reis gedeeltelijk te kunnen financieren. 

Waar kan je naartoe voor een Working Holiday?

KILROY kan je helpen bij de aanvraag van je working holiday visum voor de volgende landen: 

We raden je aan je avontuur te starten met een Working Holiday Starter Kit. Met dit startpakketje beschik je over alles om de eerste dagen goed door te komen. Je wordt opgehaald van het vliegveld, afgezet voor de deur van je ho(s)tel en de eerste overnachtingen zijn alvast geregeld. Daarnaast helpen we je bij het openen van je bankrekening en je Taks File Number. Als je in Australië werkt moet je er ook belastingen betalen. Werk je er met een Working Holiday visum, dan kan je dat geld terugkrijgen.  

Vragen over Working Holiday?
Contacteer ons
Contact