Niels

Op de zoutvlaktes in Salar de Uyuni, Bolivia
F  

Naam
Niels

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

Na een diploma te hebben behaald in Marketing ben ik onmiddellijk begonnen te werken bij een reclamebureau in Overpelt. Hier heb ik meer dan 4 jaar met plezier gewerkt tot ik besloot mijn job op te zeggen en te gaan reizen. Ondertussen heb ik ook nog een diploma behaald om Engels les te geven in het buitenland. Mijn wereldreis heb ik samengesteld met Susan van KILROY en hier zit ik dan zelf een tijdje later in het eerste kantoor in België te Gent. Superspannend allemaal en ik kijk er enorm naar uit om nu mijn eigen reiservaringen met jullie te delen!

Op wereldreis... Dromen worden waar!!

“Ooit gaat er een dag komen dat ik mijn spullen pak en België verlaat om de wereld te ontdekken!” en zo geschiedde 2 jaar geleden. Na al relatief veel gereisd te hebben binnen Europa en naar NYC te zijn geweest, was ik klaar om verder en langer weg te gaan. Een jaar op wereldreis gaan was een droom die uitkwam, en nog steeds de beste beslissing die ik ooit gemaakt heb!

Free as a bird

Er gaat niets boven de vrijheid van reizen, alleen, zelf gaan en staan waar je wilt. Iedere dag nieuwe dingen ontdekken, de leukste mensen ontmoeten en je eigen grenzen verleggen, op zoveel gebieden. Ik heb onderweg vrienden voor het leven gemaakt, waarmee ik tot op de dag van vandaag nog steeds contact heb. En het is ook altijd handig om op de mooiste plekken ter wereld nu altijd een gratis slaapplaats te hebben.

Een enorme bucketlist

Er zijn te veel hoogtepunten om op te noemen, gaande van surfen in Bali tot bungeespringen in Queenstown (NZ) en uitgaan in Melbourne. Maar uiteindelijk heb ik mijn hart verloren in Zuid-Amerika. Een continent vol extremen met de meest interessante culturen en meest inspirerende locals. Sunset zwemmen op Ipanema Beach, Caipirinhas drinken in de favela’s van Rio, de Inca Trail hiken tot Machu Picchu, ronddwalen in de prachtige stad Santiago, farmwerk doen op Lake Titicaca, je alleen op de wereld voelen op de Uyuni Salt Flats… Ondertussen staat mijn volgende lijstje alweer klaar: Surfen in Colombia, hiken in Patagonia, of misschien toch eens op safari gaan in Zuid-Afrika?!

Mijn favorieten
Contact