Marjolein

Fiji is één van mijn favoriete bestemmingen
F  

Naam
Marjolein

Functie
Travel Specialist

Werkt in
Gent

Telefoon
+32 466 900 222

E-mail mij

Na het behalen van mijn MTRO diploma vond ik het nog veel te vroeg om te beginnen met de rest van m'n leven en besloot ik eerst maar eens een jaar te gaan reizen. Ik heb m'n rugzak gepakt en ben met een Working Holiday visum naar Australie vertrokken. Daar ben ik 7 maanden rond gaan trekken en heb af en toe in de agrarische sector gewerkt om wat geld te verdienen. Tussendoor ben ik 3 maanden naar het prachtige Nieuw-Zeeland gegaan en heb daar min of meer elke hoek gezien, een super aanrader! Op de terugweg had ik de kans om 3 weken op Bali te verblijven en dat was ook heerlijk!

Het serieuze leven?

Eenmaal terug thuis besefte ik dat ik dan toch maar serieus op zoek moest gaan naar een baan en al snel kwam ik bij een regulier reisbureau terecht. Het was leuk werk, maar niet onwijs interessant. Vaak klanten die afgelopen zomer in hotel A op Mallorca waren geweest en dit jaar wel in naastgelegen hotel B zouden willen verblijven..

Werken bij KILROY

In mijn eigen vakantie maakte ik nog steeds mooie reizen naar Maleisië, Thailand en Laos, maar helaas kon ik die kennis maar zelden in praktijk brengen. Door toeval zag in op internet een vacature van KILROY en ik raakte ervan overtuigd dat dit het he-le-maal zou zijn voor mij!! Gelukkig dacht KILROY er net zo over en inmiddels werk ik hier alweer bijna 4 jaar als Travel Consultant. Ik vind het heerlijk om de hele dag over de meest fantastische bestemmingen op aarde te praten en mensen net zo enthousiast te maken als ik zelf!

Eilandhoppen op Fiji

December 2008 ben ik voor KILROY op studiereis geweest naar Fiji en heb ik kennis kunnen maken met de producten van Feejee Experience en Awesome Fiji Adventures. Tijdens deze trip heb ik een tweetal eilanden van de Yasawahs bezocht en uiteraard ontzettend genoten! Je kunt er fantastisch duiken en snorkelen, maar Fiji is zoveel meer dan alleen zon, zee en strand. Ja, het is ver vliegen, zeker als je er 'slechts' een weekje heen gaat (je bent dan immers 4 dagen aan het reizen), maar vanaf Australië en Nieuw-Zeeland ben je er al binnen een paar uur, en nee.. helaas is het ook niet goedkoop, maar het is zeker wel een ideale vakantie binnen je reis!

All out in de States!

In februari 2011 was het tijd voor een tweede studiereis en dit keer mocht ik samen met een aantal collega's van KILROY naar West-Amerika. Aangevlogen op Las Vegas en vanuit daar een week op doorreis gegaan om een aantal nationale parken te bezoeken zoals Death Valley, Zion, Bryce en uiteraard Grand Canyon. Stuk voor stuk allemaal even prachtig, maar de grote ontlading was toch wel de dag dat we weer terugkwamen in de bewoonde wereld en we met de Hummer-limo up and down de Strip gingen in Vegas! Wat een stad, niets is daar te gek en het gaat maar door, geweldig!

Het reisvirus te pakken

Uiteraard heb ik de afgelopen 4 jaar ook nog zelf gereisd en zo ben ik voor een paar dagen naar Beijing geweest, heb door Vietnam getrokken, ben gaan eilandhoppen in Indonesië, heb geshopt till I dropped in New York, heb de Oostkust van Australië nog eens uitgecheckt, ben op eetreis geweest naar Thailand (zie ook favourite food, sorry - was zwanger), en heb eindelijk ook wat meer van Europa gezien.

Met kinderen reizen - zin in!

Inmiddels ben ik een trotse mama van een dochtertje van bijna een jaar en kijk ik er ontzettend naar uit om al die mooie plekjes van de wereld aan haar te laten zien. De manier van reizen zal zeker anders zijn, maar ik kan niet wachten om haar binnenkort mee te nemen naar Thailand!

 

Mijn favorieten
Contact