Voorbereidingen van je reis

Dit regel je allemaal voor vertrek.
Heb je je bestemming gekozen? Voor een verre reis moet er vaak flink wat geregeld worden. Denk aan persoonlijke documenten als een paspoort en rijbewijs, maar ook vaccinaties, visa en verzekeringen. Vertrek goed voorbereid op (wereld)reis!

Reisdocumenten

Voor je op reis vertrekt, is het noodzakelijk om je reisdocumenten te controleren. Dit is niet het meest sexy onderdeel van je reisplanning, maar wel een van de belangrijkste.
Lees meer

Paspoort

Een paspoort is tijdens je reis het belangrijkste document dat je bij je hebt. Je paspoort moet tenminste geldig zijn zolang je op reis bent en in veel landen geldt zelfs dat je paspoort 6 maanden na het verlaten van het land nog geldig moet zijn.
Lees meer

Visa

De tickets zijn geregeld en je bent goed verzekerd. Mooi zo! Waar je nu nog wel even aan moet denken is het uitpluizen van de benodigde visa voor je (wereld)reis. Zonder het juiste visum kom je immers niet ver.
Lees meer

Vaccinaties en medicijnen

Voordat je op reis gaat, check je eerst welke vaccinaties je nodig hebt voor al je bestemmingen die op de planning staan. Lees hier hoe het zit met vaccinaties en medicijnen op reis.

Verklaring Omtrent het Gedrag

Van plan om te gaan werken tijdens je reis of ga je vrijwilligerswerk doen in het buitenland? Dan heb je misschien wel een Verklaring van goed gedrag en zeden nodig.

Contact