Waarheen?

Welke bestemming kies jij?
Afstanden zijn wereldwijd steeds makkelijker te overbruggen en zowat elke bestemming is tegenwoordig te bereiken. Reizen kan bovendien van spotgoedkoop tot zó luxueus dat je er eerst nog even een bank voor moet overvallen. Zie je door de bomen het bos niet meer? KILROY helpt je de weg te vinden in de zee van mogelijkheden.

Schrijf allereerst alle bestemmingen en hotspots die je wilt zien op papier. Denk hierbij aan landen, steden, nationale parken, festivals etc. Maak hierna een selectie op basis van de volgende criteria:

  1. Bestemmingen die je persé nu wilt gaan zien
  2. Bestemmingen die je graag zou willen zien
  3. Bestemmingen die je leuk lijken, mits ze niet te duur zijn en niet teveel moeite kosten

Zorg ervoor dat je de plekken die je bij punt 1 opschrijft beperkt houdt, zodat je flexibel blijft. Anders heeft het maken van een lijst niet veel zin. Denk er ook aan wat je op deze bestemmingen wilt gaan doen. Bovendien zijn sommige populaire backpackerspots nét iets leuker voor 18-26 jarigen dan voor de rest. Dus stel deze bestemmingen dan niet uit tot na je 26e.

Nu je een lijst met plekken hebt waar je heen zou willen, kun je gaan kijken wanneer het een goede tijd is om ze te bezoeken.

Contact