Lokaal vervoer

Boek je bustickets en vervoer vooraf bij KILROY.
Lokaal vervoer regelen kan zowel leuk als vervelend zijn. In heel wat minder ontwikkelde landen zijn de bus en trein de voornaamste lokale vervoersmiddelen. We raden dan ook niet aan om lokaal vervoer vanuit België te boeken, tenzij het met een betrouwbare maatschappij is. KILROY werkt al jarenlang samen met verschillende busmaatschappijen wereldwijd.

Bustickets voor Australië en Nieuw-Zeeland

In Australië en Nieuw-Zeeland kun je het beste met betrouwbare maatschappijen als Greyhound, Kiwi Experience of Stray rondreizen. Bij KILROY kun je de bustickets van deze grote maatschappijen boeken aan goedkopere prijzen dan ter plekke. Je hebt keuze uit meer dan 30 verschillende passen. Onze Travel Specialists kunnen je hierbij helpen.

Boek je busticket voor Centraal- en Zuid-Amerika

In veel landen ten zuiden van de USA kan lokaal busvervoer regelen een hele uitdaging zijn. In sommige landen reis je per bus allesbehalve comfortabel; in andere landen mag je al blij zijn als de lokale bus op komt dagen! KILROY werkt in dit gedeelte van de wereld samen met een betrouwbare partner die bustrajecten verzorgt tussen de meeste grote steden. Veilig én gemakkelijk. Boek van tevoren dus een van die passen en je bent verzekerd van een plekje.

Met de bus in Zuid-Afrika

Als je niet zelf met de auto door Zuid-Afrika wilt reizen, maar ook geen rondreis wilt maken, dan is een hop-on hop-off busticket voor de Baz Bus een aanrader. Deze passen kun je bij KILROY boeken voor verschillende trajecten, waarvan de meest populaire die tussen Kaapstad en Johannesburg zijn.

Binnenlandse vluchten

Haast? Of een heel strak schema? Dan is lokaal vervoer niet altijd een aanrader. Het kan soms lang duren en bussen en treinen zitten soms vol. Boek in dat geval lokale vluchten om snel op je volgende bestemming te komen. Ook kun je via KILROY een zogenaamde airpass boeken, waarmee je meerdere binnenlandse vluchten combineert. Vooral in Australië en Zuid-Amerika is de airpass populair.

Meer informatie over vervoer vind je hier!

Contact