Reisverzekering

"Een reisverzekering, die heb ik toch helemaal niet nodig?" We horen het maar al te vaak. De reisverzekering van BUPA is speciaal gemaakt voor backpackers en kost je een fractie van je totale reisbudget en dekt je maximaal. De dekking van je huidige zorg- en/of reisverzekering doet dit in de meeste gevallen niet. Ben je niet (goed) verzekerd en beland je in het ziekenhuis, dan kost dit je gemakkelijk meer dan €700 per dag.

Ga je hiken in de Himalaya, kanoën over de Amazone, duiken op het Great Barrier Reef of de wereld verkennen op één of andere manier? Dan heb jij een reisverzekering nodig. 

Waarom een reisverzekering

Het is één van de saaiste dingen om te regelen voor je reis, maar wel één van de belangrijkste: een reisverzekering. Een ongeluk zit in een klein hoekje. Van muggenbeten en kleine snijwonden tot aan een gebroken been. Zelfs als je persoonlijke spullen zoals een telefoon worden gestolen, ben je met de reisverzekering van BUPA goed verzekerd. Een reisverzekering is ook belangrijk als je in het buitenland gaat studeren, werken, vrijwilligerswerk doet of gewoon lang op reis gaat. Een goede reisverzekering is vaak al nodig om deel te nemen aan een rondreis of tour, zelfs al voor een twee-daagse surfcursus of trekking.

Dé reisverzekering voor backpackers 

Een reisverzekering voelt nu misschien als een extra kost maar het kan je heel veel geld en kopzorgen besparen tijdens je trip. Zelf de kleinste accidentjes kunnen je veel geld kosten. De reisverzekering van BUPA is speciaal gemaakt voor avontuurlijke backpackers en kost je een biertje per dag. In tegenstelling tot de meeste reisverzekeringen dekt deze verzekering wel extreme sporten, zoals skydiven, raften, kitesurfen en duiken.

24/7 service van BUPA

BUPA staat 24/7 voor je klaar. Maak daar gebruik van! Heb je vragen of is er iets ernstigs gebeurd op reis? Neem dan direct contact op met BUPA, waar ter wereld je ook bent.

Safe travels!

Langlopende reisverzekering

Langlopende reisverzekering
De langlopende reisverzekering is de ideale lang-op-reis verzekering als je bijvoorbeeld op wereldreis gaat, stage gaat lopen of gaat studeren in het buitenland.
Meer informatie

 

Annulatieverzekering

Annulatieverzekering
Met onze annulatieverzekering ben je gedekt voor een vergoeding van de reissom wanneer je jouw reis moet annuleren. Denk daarbij aan o.a. annulering als gevolg van ziekte.
Meer informatie
Contact