ISIC studentenkaart

Split Student Tickets 2

Met de ISIC studentenkaart heb je als student recht op meer dan 40.000 kortingen over heel de wereld. Het is het enige wereldwijd geaccepteerde bewijs dat je voltijds student bent. Je kunt met deze studentenkaart tevens de flexibele en goedkope jongeren- en studententickets bij ons boeken.

ISIC studentenkaart

Kortingen met de ISIC studentenkaart

Om je een aantal voorbeelden te geven:

  • 1.200 kortingen op vliegtickets, bussen, treinen en veerdiensten
  • 2.800 kortingen op entreetickets voor musea en culturele hotspots
  • 2.700 kortingen op entertainment en attracties
  • 2.400 kortingen bij hotels en hostels
  • 21.000 kortingen bij bars, restaurants en winkels

Op de website van www.isic.org zie je heel gemakkelijk welke kortingen er wereldwijd allemaal gelden met jouw ISIC kaart.

Bij ons krijg je flinke kortingen op vliegtickets met je ISIC kaart. Mail ons om te horen of jij korting kunt krijgen op jouw vliegticket!

Internationale studentenstatus

De ISIC kaart is een officiële studenten identiteitskaart en wordt gesteund door UNESCO, de Europese Unie en vele Ministeries van Onderwijs, wereldwijd. Het is het enige internationale bewijs dat je een fulltime student bent.

Koop de ISIC kaart online

Je kunt de ISIC-kaart online kopen. Je kunt hem aanvragen vanaf 12 jaar, er is geen maximum leeftijd, zolang je maar voltijds studeert aan een Belgische onderwijsinstelling. 

Je bent voltijds student als je minimaal 15 uur per week spendeert ten behoeve van de opleiding gedurende een periode van minstens 12 weken per jaar. 

De ISIC-kaart is een jaar geldig, ook als je ondertussen afstudeert. De kaart wordt niet automatisch verlengd.

Ben jij geen (voltijds) student?

Maar wel jonger dan 31 jaar? Dan kun je de IYTC-jongerenkaart aanschaffen en krijg je ook korting op veel vliegtickets bij ons. 

De ISIC kost 15 euro
Koop de ISIC kaart online

 

Contact