Geef een KILROY Gift Voucher cadeau

De KILROY Gift Voucher is hét perfecte cadeau voor alle reisjunkies, backpackers en studenten die plannen om op wereldreis te gaan, een weekendtrip te maken en alles wat daar tussen in zit.

Koop je KILROY Gift Voucher

Is jouw vriend of vriendin een echte reisfreak? Of vind je dat je broertje zijn horizon wel eens mag verbreden? Of ken je iemand dat er echt op uit wil? Geef dan een KILROY Gift Voucher. Je kunt de KILROY Gift Voucher in onze shops of hier online kopen.  

KILROY Gift Voucher
Koop 'm online

 

Gebruik je KILROY Gift Voucher

Kom naar onze KILROY shop in Gent en betaal met jouw KILROY Gift Voucher. Je kunt ook via onze Travel Specialists per telefoon of e-mail boeken - stuur je KILROY Gift Voucher dan even door voordat je boekt. 

Ik heb een KILROY Gift Voucher gekregen: 

Je kunt jouw KILROY Gift Voucher inzetten via onze Travel Specialists, jammer genoeg kan je hem nog niet gebruiken voor online boekingen. Gebruik jouw KILROY Gift Voucher voor: 

 

KILROY Gift Voucher - FAQ en Voorwaarden


Waar kan ik mijn KILROY Gift Voucher gebruiken?
De KILROY Gift Voucher is te gebruiken bij offline boekingen. Doe inspiratie op op de website en neem dan contact op per e-mail, telefoon of kom langs in de winkel om te boeken met jouw KILROY Gift Voucher. 

Ik ben mijn KILROY Gift Voucher verloren, wat nu?  
Als je jouw KILROY Gift Voucher niet bij je hebt tijdens het boeken, dan kan het bedrag helaas niet worden gebruikt bij jouw boeking.

Hoe lang is de KILROY Gift Voucher geldig?
Je kunt jouw KILROY GIft Voucher tot 12 maanden na aankoop gebruiken. 

Is de KILROY Gift Voucher persoonlijk?
Ja, de KILROY Gift Voucher staat op naam. Je draagt jouw KILROY Gift Voucher over door dit schriftelijk inclusief handtekening te bevestigen.  

KILROY Gift Voucher Voorwaarden
De KILROY Gift Voucher kan worden gebruikt in alle vestigingen van KILROR Belgium. Momenteel is er enkel een shop in Gent. De KILROY Gift Voucher staat op naam en kan worden gebruikt voor offline boekingen. Het bedrag van de KILROY Gift Voucher wordt van het totale bedrag van de reisproducten van KILROY gehaald. KILROY Gift Vouchers zijn 12 maanden na uitgiftedatum geldig en niet in te wisselen voor geld. Niet beschikbaar voor online aankopen.

KILROY Gift Voucher
Koop 'm online

 

 

Contact