Hostels online boeken

Zoek hostels

Met een startpakketje heb je alles om de eerste dagen van je trip goed door te komen. Onze startpakketjes bestaan meestal uit: airport transfer, je eerste overnachtingen in een hotel/hostel + ontbijt.

Startpakketjes: Luchthaventransport + hotel/hostel

Meer info: Startpakketjes


Ben je op zoek naar een zo voordelig mogelijke slaapplaats, kies dan voor een hostel. Boek een bed in een "dorm" of boek een kamer met je reisgenoot. Hoe groter de dorm (hoe gezelliger), hoe goedkoper de overnachting. Maar ook privé kamers zijn in hostels vaak voordeliger dan in een hotel.

 

Wanneer je op reis gaat zul je ook ergens moeten slapen. Nu kan het zo zijn dat je het type reiziger bent dat pas op de bestemming gaat kijken welke accommodatie er is. Ons advies: zoek vanuit je luie stoel thuis op onze website een leuk hostel voor de eerste paar dagen op je bestemming. Dan kun je van daaruit verder op zoek gaan als je wil. Zo voorkom je dat de leuke accommodaties al vol zitten wanneer je aankomt.

Prepaid hostelpassen Australië

Prepaid hostelpassen Australië
Met een prepaid hostelpas boek je bij KILROY op voorhand een aantal overnachtingen in Australië die je op de pas zet. Dit is goedkoper dan een overnachting ter plaatse in een hostel te boeken. Zo ben je ook ter plekke geen extra geld meer kwijt aan overnachtingen en je kan zelf bepalen waar en wanneer je de pas wil gebruiken.
Meer informatie

Startpakketten

Startpakketten
Na een lange vlucht wil je niets liever dan snel naar je hotel of hostel, je spullen op bed gooien en je even opfrissen voordat je de stad gaat verkennen. Met een startpakket heb je je start van je trip al goed geregeld.
Meer informatie
Contact