{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Ervaring: Hands on Big 5

ellen_bjarnadottir_you2africa_hands_on_big_5

Ervaring: Hands on Big 5

Wil je meer dan alleen enkel en alleen op een jeep rondrijden op safari? Agseir Damaas uit Noorwegen heeft zijn handen uit zijn mouwen gestoken en geholpen bij het 'Hands on Big 5' vrijwilligersproject. Benieuwd naar wat hij van dit project in Zuid-Afrika vond? Lees dan snel verder en maak binnenkort zelf deel uit van een geweldige ervaring in de Afrikaanse savanne's en draag een steentje bij aan de verzorging van het Afrikaanse wildlife!

HANDS ON BIG FIVE
Duur: 15 dagen
Locatie: Port Elizabeth

Vanaf EUR 1.570
Meer info

Asgeir's ervaring

Agseir Damaas uit Noorwegen heeft twee weken lang het vrijwilligersproject "Hands on Big 5" gedaan. Dit vrijwilligersproject met dieren en wildlife vindt plaats in Zuid-Afrika. Hieronder kom je meer te weten over zijn ervaringen. Wil jij graag werken als vrijwilliger met dieren en is een safari gewoon niet genoeg voor jou? Dan is dit vrijwilligersproject in Zuid-Afrika perfect voor jou! Boek je reis naar Zuid-Afrika en help met het "Hands on Big 5" project een handje mee in dit Zuid-Afrikaanse safaripark! 

Hands on Big 5

Agseir Damaas over het project: "Wat een geweldige plek om twee weken te wonen! Op dag één werd ons verteld dat het ontzettend druk zou worden! We hebben vaak leeuwen, olifanten en neushoorns gezien. Op één of andere manier was vrijdag altijd de tofste dag van de week qua wildlife dat we te zien kregen - de eerste vrijdag kwamen we middenin een kudde olifanten terecht en de vrijdag erop stonden we oog in oog met zwarte neushoorns, brullende leeuwen, temperamentvolle olifanten en nijlpaarden. Wat kan een mens zich nog meer wensen?" 

Werken met wildlife in Afrika

Activiteiten tijdens het vrijwilligersproject

Azel, de leider van het vrijwilligersproject heeft veel energie en tijd in ons gestoken. Hij nam ons mee naar de stad en naar het strand, regelde pizza-avonden, ging mee paardrijden en kamperen. Azel was ontzettend enthousiast, wat erg aanstekelijk werkte. Eigenlijk valt deze hele ervaring en het project zelf niet in woorden te beschrijven... Twee weken waren veel te kort! 

Werken met wildlife in Afrika

Feiten over Hands on Big 5 project

Bezigheden: je werkt mee met het onderhouden van het reservaat - denk aan verzamelen van data (identificeren en tellen van dieren), je leert skills zodat je in de natuur kunt overleven, gaat overdag en 's nachts op pad door het reservaat. 
Waar is het project: Vlakbij Port Elizabeth - je wordt van het vliegveld opgehaald en naar het project gebracht. 
Inclusief: Accommodate, maaltijden en activiteiten op vrije dagen.

alt

Stel je eigen reis samen

Wil jij je eigen reis samenstellen? Zo doe je dat:

1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
3. Wij kijken naar je wensen, nemen persoonlijk contact met je op en maken jouw droomreis samen met jou op maat.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?