{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 duikspots die je niet mag missen!

diving-boat-aerial-cover

5 duikspots die je niet mag missen!

Of je een retourtje hebt geboekt of een hele wereldreis gaat maken - duiken is een must-do! Niet alleen de onderwaterwereld is fantastisch, maar ook de hele lifestyle die bij het duiken hoort is tof. Op deze 5 plekken weet je zeker dat het zowel onderwater als bovenwater te gek is!  

Koh Tao - Learn to dive
Duur: 6 dagen
Locatie: Koh Tao
Accommodatie incl.

Vanaf 473 EUR
Meer info

Goedkoop duiken op Koh Tao

Alles op Koh Tao staat in het teken van duiken. Er worden nergens zoveel duikbrevetten gehaald als in Koh Tao. Ook boven water is het er fantastisch: je ontmoet gemakkelijk andere backpackers, kunt er heerlijk eten en drinken en er is ook veel aanbod voor feestliefhebbers. Als je geluk hebt spot je wildlife tijdens het duiken op Koh Tao, zoals walvishaaien, rifhaaien, roggen en schildpadden.

Thulusdoo - Fundiving
Duur: 5 dagen
Locatie: Malediven
Accommodatie incl.

Vanaf: 350 EUR
Meer info

Fantastisch duiken op de Malediven

Thulusdoo is een klein eiland in de Malediven, dicht bij Male en staat gekend als een perfecte plek om te duiken en surfen. Er wonen hier zo'n 1900 locals. Op dit kleine eiland zal je er nooit zo veel zien, omdat de meeste ervan doordeweeks wonen en werken in Male. Naast duiken en surfen is er hier niet zoveel te doen. Gelukkig biedt de duikschool heel wat toffe activiteiten aan. De locatie is perfect omdat het duiken hier zo geweldig is! Het lijkt net een aquarium. Diep hoef je absoluut niet te gaan. Het spektakel vindt zich al plaats tussen de 10 en 15 meter. De Malediven staan bekend om hamerhaaien, walvishaaien en mantaroggen. Oh ja, als je eventjes genoeg hebt van het duiken kan je genieten van het strand.

Gili Trawangan - learn to dive
Duur: 5 dagen
Locatie: Indonesië
Accommodatie incl.

Vanaf: 571 EUR
Meer info

Feest en duiken op de Gili Eilanden

De Gili eilanden zijn weer een perfect voorbeeld van een duikwalhalla met geweldige backpackerssfeer. Op Gili Trawangan vind je feest en gezelligheid en op Gili Air prachtige stranden en rust. Je kunt hier goed leren duiken, want je gaat niet te diep en ziet toch geweldige dieren zoals schildpadden, zeepaardjes, zusterhaaien en kleurrijke koraalriffen. De drie Gili Eilanden liggen heel dicht bij elkaar dus je kan voor of na je duikweek eilandhoppen. Alle drie de eilanden zijn totaal verschillend en dus zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen.

Great Barrier Reef - Liveaboard
Duur: 5 dagen
Locatie: Great barrier Reef
Accommodatie incl.

Vanaf 586 EUR
Meer info

Duiken op het grootste rif ter wereld

Als je wilt duiken op het grootste rif ter wereld, dan pak je het vliegtuig naar Cairns in Australië! Het Great Barrier reef ligt aan de oostkust en je vindt hier zo ontzettend veel bijzonder leven. Er leven hier vijf schildpaddensoorten, verschillende soorten koraal, dugongs, dolfijnen, walvissen en ga zo maar door. De plek waar veel backpackers op af komen is Cairns, met een heerlijke laid back sfeer!

Nusa Lembongan - Learn to Dive
Duur: 5 dagen
Locatie: Nusa Lambongan, Indonesië
Accommodatie incl.

Vanaf 468 EUR
Meer info

Duiken in Nusa Lembongan

Nusa Lembongan ligt vlakbij Bali, steek dus even de oceaan over als je in de buurt bent. Vanaf Bali reis je er per ferry binnen een uur heen. Duiken op Nusa Lembongan is zo mooi, omdat hier zogenoemde schoonmaakstations zijn voor mantaroggen en mola mola's. De kans dat je deze twee bijzondere, grote vissen tegenkomt, is dus heel groot. Bij Nusa Lembongan zijn er ook veel mooie koraalriffen waar juist weer kleine diertjes leven. Nusa Lembongan wordt nog vaak overgeslagen door toeristen, maar heeft juist heel veel te bieden. Heb je eenmaal je duikbrevet gehaald, dan kan je altijd vanaf hier de ferry pakken naar de Gili eilanden.

alt

Wil jij graag overal ter wereld duiken?

Stel je eigen reis samen! 

Zo doe je dat:

  1. Jij vertelt ons waar je heen wilt en wat je graag wilt doen en zien
  2. Wij gaan op zoek naar de leukste opties en beste prijzen
  3. Samen stellen we de reis van je dromen samen!

We controleren je reisschema, helpen je om dit binnen jouw opgegeven budget te realiseren én delen onze reistips met je. Helemaal gratis en helemaal vrijblijvend.

Begin hier

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?