4 groepsreizen in Noord-Amerika die je niet wil missen!

4 groepsreizen in Noord-Amerika die je niet wil missen!

Ben jij klaar voor een fantastische roadtrip waarbij je zelf niet achter het stuur hoeft te zitten? Wil je niet verantwoordelijk zijn voor het volgen van de verkeersregels en het tanken bij de bezinepomp? Dat begrijpen wij wel! Bekijk deze 4 geweldige roadtrips waarbij je de kans krijgt om onderweg een boel nieuwe vrienden te ontmoeten!

Waarschijnlijk ben je er al van op de hoogte, maar laten wij jouw geheugen even opfrissen; in Noord-Amerika vind je een aantal van de meest verbluffende natuurgebieden die je ooit zal zien. Echt waar! Voeg er: grote bruisende steden, knusse geheime plekjes en prachtige natuurparken aan toe en je hebt het perfecte recept voor een epische roadtrip! Wat is nu leuker dan dit alles ervaren met een groep jonge en gelijkgestemde avonturiers vanuit de hele wereld?

Alle roadtrips hieronder zijn inclusief:

  • al het vervoer tussen de bestemmingen;
  • 1 reisgids (2 indien de groep bestaat uit meer dan 13 personen);
  • accommodatie (hostels of campings)
  • merendeel van de maaltijden;
  • toegang tot nationale parken, monumenten etc. voor inbegrepen activiteiten.

Bekijk deze 4 epische groepsreizen waarbij je ongetwijfeld de tijd van jouw leven zult hebben en ook nog eens leuke nieuwe vrienden zal ontmoeten!

1. Van New Orleans naar San Francisco (of andersom)

Experience New Orleans on your road trip in USA
Deze roadtrip brengt jou en de groep van New Orleans helemaal naar de andere kant van het land, naar San Francisco. Onderweg naar de westkust van Amerika staan het mysterieuze Roswell, de Grand Canyon, Las Vegas, Yosemite National Park en nog vele andere bijzondere plekken op de planning.

New Orleans to San Francisco

vanaf EUR 1.479
New Orleans to San Francisco
15 dagen
15 geweldige dagen tussen New Orleans en San Francisco. Je kan jouw roadtrip vanuit beide steden beginnen, een tijd om nooit te vergeten wordt het sowieso!
Lees hier meer!

 

2. Het beste van Oost-Amerika & Canada
Experience Niagara Falls with KILROY

Begin en eindig deze groepreis in The Big Apple oftewel New York. Deze roadtrip brengt je eerst naar Philadelphia en vervolgens naar de hoofdstad van de VS, Washington D.C. Vanaf hier vervolg je jouw reis naar het spectaculaire Niagara Falls voordat je in Canada de toffe steden Toronto, Montreal and Ottawa bezoekt. Na Canada reis je verder door naar Boston in de VS. De laatste stop voordat je terukeert naar New York is het kleine en gezellige kustplaatsje Cape Cod. Rust hier lekker uit zodat je klaar bent voor nieuwe uitdagingen die op jouw pad komen!

Oost-Amerika & Canada

vanaf EUR 1.359
Oost-Amerika & Canada
14 dagen
14 dagen vol gezelligheid en plezier beginnen in het bruisende New York. Ontdek Niagara Falls, het beste van Canada en tal van andere plekken voordat je terugkeert naar New York.
Lees hier meer!

 

3. Van New York naar San Francisco door zuidelijk Amerika
Experience nashville on this epic road trip with KILROY

Reis van kust naar kust met deze epische roadtrip die jou in 22 geweldige dagen van New York naar San Francisco brengt. Op de planning: iconische bezienswaardigheden, spectaculaire nationale parken en energieke steden als Nashville, Memphis, Austin en Las Vegas Geen enkele plek is hetzelfde en deze trip wordt ongetwijfeld een unieke ervaring. Een roadtrip om nooit te vergeten! En het leukste van, je beleeft alles samen met andere jonge reizigers van over de hele wereld.

Van kust naar kust door zuidelijk Amerika

vanaf EUR 2.023
Van kust naar kust door zuidelijk Amerika
22 dagen
Deze roadtrip is een droom voor iedereen die het beste van beide kusten en alles daar tussen wil ervaren. Ervaar in 22 dagen wat Amerika te bieden heeft!
Lees hier meer!

 

4. All in: Van kust naar kust... en weer terug!
Amazing Nature In Yellowstone | road trip with KILROY

Deze route is de droom van de roadtrip routes. 43 fantastische dagen die beginnen en eindigen in San Francisco. Reis oostwaarts in de noorderlijke staten en reis terug door de zuidelijke staten. Als je met minder geen genoegen neemt, dan is dit zeker de roadtrip van jouw dromen. Oneindig veel plekken om te zien, het zijn er te veel om op te noemen. Bekijk hieronder de volledige reisroute als je ervan om droomt de ultieme avontuurlijke groepsreis mee te maken!

Van kust naar kust - en weer terug!

vanaf EUR 3.839
Van kust naar kust - en weer terug!
43 dagen
Haal het beste uit jouw reis in 43 dagen. Reis van San Francisco naar New York via de noordelijke staten en reis terug naar San Francisco via de zuidelijke staten. Deze roadtrip is fantastisch!
Lees hier meer!

 

Mocht je liever reizen via een andere route, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag met het vinden van jouw perfecte reis. En geen zorgen, wij helpen jou ook graag bij het boeken van vluchten.

Wil je meer weten over groepsreizen?
Stuur ons een e-mail!
Gerelateerd
Contact