• jan29

  48 Amerikaanse staten in één enkele rondreis

  Er is maar één woord dat deze trip kan beschrijven en dat is: ONGELOOFLIJK! Ben jij op zoek naar de ultieme rondreis door de Verenigde Staten? Dan is deze reis door 48 van de 50 Amerikaanse staten, in de vorm van dé ultieme roadtrip, zeker iets voor jou! 

  Deze unieke trip neemt 80 dagen in beslag. Het startschot wordt gegeven in Miami en 48 staten, ontelbare steden en 19 nationale parken later, wordt het hele afgerond in Seattle.   Het is bijna onbegonnen werk om al de hoogtepunten van deze trip op te noemen. Lijkt deze trip je wel iets, check dan zeker de link hier onderaan de pagina. 

  Je kan kiezen tussen de volgende vertrekdata:  21 april 2018 5 juni 2018 20 april 2019 4 juni 2019 Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen per tour, dus wacht niet te lang!

  Wat is er... lees meer
 • jan18

  Win een retourticket naar Bali met Qatar Airways!

  Staat Bali bovenaan op je bucketlist? Doe dan mee met onze winactie op Facebook en maak kans op een retourticket naar Bali met Qatar Airways!  

  Airline of the Year 2017 Qatar Airways heeft al vele awards op haar naam staan en in 2017 heeft het opnieuw de Airline of the Year Skytrax Award gewonnen. De luchtvaartmaatschappij heeft haar b... lees meer
 • jan16

  Vrijwilligerswerk in Zuid-Afrika: "Een onvergetelijk avontuur"

  Door Annelies
  Maëlle (17 jaar) en Natasja (19 jaar) deden vrijwilligerswerk bij het Hope Journey project in Zuid-Afrika. 

  Het Hope Journey ziekenhuis is een plek waar zieke kinderen kunnen herstellen. Veel arme families in Zuid-Afrika wonen in zulke slechte omstandigheden, dat het voor hen niet mogelijk i... lees meer
 • jan08

  De leukste bestemmingen om te leren surfen

  Door Ann in Surfen, Reistips
  Wil jij leren surfen of je surf skills verbeteren? Doe dat dan bij één van deze goede surfcamps in bijvoorbeeld Bali, Sri Lanka of Sydney! We hebben te gekke surfbestemmingen voor je op een rijtje gezet waar jij het surfen helemaal onder de knie krijgt.

  Ahangama en Arugam Bay, Sri Lanka Er zijn twee gebieden in Sri Lanka waar je go... lees meer
 • jan08

  Vrijwilligersproject in Nicaragua

  Wil jij als vrijwilliger werken met kinderen en tegelijkertijd Spaans leren? Dan is dit vrijwilligersproject in Granada zeker wat voor jou. Je gaat aan de slag op een school waarbij je sportieve activiteiten organiseert, helpt met het huiswerk en het voor de kinderen zo leuk mogelijk maakt. 

  Vrijwilligerswerk in Granada Samen met andere, intern... lees meer
 • jan04

  Top 5 rondreizen in de VS

  Wil jij een rondreis maken door de VS maar liever niet in je eentje? Ga dan met één van deze toffe rondreizen van Trek America en ontdek de VS. De hotelovernachtingen zijn al voor je geregeld en de bus brengt je overal naar toe. Jij hoeft alleen nog maar te genieten! We zetten vijf toffe rondreizen voor je op een rijtje.

  Voordelen van een groepsr... lees meer
 • jan04

  Thomas en Adriaan vertellen over hun droomreis!

  Thomas en Adriaan gaan samen voor een jaar op wereldreis. We vonden het zo'n toffe reis dat we hen eens gevraagd hebben hoe ze nou eigenlijk op het idee kwamen om deze route te gaan doen, wat ze ongeveer gespaard hebben en wat ze zoal nog voor te bereiden hebben voor ze echt gaan.   Wisten jullie voor he... lees meer
Contact