{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


5 plekken die je gezien moet hebben in Zuid-Amerika

5 plekken die je gezien moet hebben in Zuid-Amerika

Staat een trip naar Zuid-Amerika ook op jouw bucketlist?

Dan mogen deze 5 plekken zeker niet ontbreken tijdens jouw onvergetelijke reis! Om het meeste uit je trip te halen en meer van Zuid-Amerika te beleven dan enkel de toeristische plekjes hebben wij onze favoriete tours voor je uitgekozen.

De Verloren Stad in Colombia
Duur: 7 dagen Start: Santa Marta Prijs: vanaf 566 EUR
Meer info

1. Trek naar de Verloren Stad in Colombia - Ciudad Perdida

Zie jij het voor je? Jij en een groep avonturiers trekken door de levendig groene jungle, passeren prachtige landschappen, zwemmen in de afgelegen rivieren in de vallei van de Sierra Nevada Mountains en ontmoeten Kogi gemeenschappen op zoek naar de Verloren Stad!

De Verloren Stad, ook wel gekend als Ciudad Perdida, ligt ongeveer op 1.200 hoogte. Je kan deze stad in de jungle enkel te voet bereiken na een trektocht door de wildernis. Ciudad Perdida is een van de meest gekende plekken van Colombia en mag zeker niet ontbreken op jouw lijstje.

Je start de 5-daagse trektocht naar de Verloren stad langs de Buritaca rivier. Onderweg kom je langs prachtige natuur, kun je genieten van het uitzicht op bergtoppen, neem je een verfrissende duik in een van de natuurlijke meren en dommel je 's nachts in in je eigen hangmat onder de sterrenhemel. Op de vijfde en laatste dag van de trekking bereik je de Verloren Stad en heb je de hele dag de tijd om de omgeving te ontdekken en je te verdiepen in het verhaal en de geschiedenis met je lokale gids vooraleer je aan de afdaling naar de echte wereld begint.

De Iguazú watervallen
Duur: 4 dagen Start: Puerto Iguazu Prijs: vanaf 571 EUR
Meer info

2. De adembenemende Iguazú watervallen

De Iguazú watervallen komen je waarschijnlijk ook wel bekend voor. Het Iguazu National Park telt zo'n 275 watervallen en je kan ze zowel van de Argentijnse als Braziliaanse kant zien. De 'Garganta del Diablo' is de bekendste waterval. Dus welke kant kies je? Beide kanten geven je een compleet andere belevenis. Onze favoriete kant is de Argentijnse kant van het park, deze is groter dan die in Brazilië.

Maar waarom zou je ook kiezen? Deze tour neemt je zowel mee naar de Braziliaanse als de Argentijnse kant van deze watervallen. Twee dagen lang heb je de tijd om het Iguazú National Park te ontdekken. Op de eerste dag staat Brazilië op de planning. In de ochtend neemt een gids je mee rond waarna je de hele namiddag de tijd hebt om zelf rond te gaan. De volgende dag is het de beurt aan de watervallen in Argentinië. Je kunt de watervallen van dichtbij ervaren vanaf het water of met een vlucht.

Salar de Uyuni, Bolivia
Duur: 11 dagen Start: La Paz Prijs: vanaf 909 EUR
Meer info

3. Off the beaten track in Salar de Uyuni, Bolivia

Deze tour neemt je mee naar één van de grootste en beroemste zoutvlaktes ter wereld, Salar de Uyuni. Gedurende 11 dagen word je ondergedompeld in de inheemse cultuur, zie je de meest bijzondere geografie en bezoek je steden vol interessante koloniale geschiedenis.

Als je Bolivia graag off the beaten track wilt ontdekken is deze rondreis perfect voor jou. Samen met je groep en gids reis je gedurende 11 dagen rond in Boliva en maak je kennis met de manier van reizen en eten zoals de lokale bevolking dat doet. Op deze manier leer je de échte cultuur kennen.

De Galapagoseilanden
Duur: 7 dagen Start: Santa Cruz Prijs: vanaf 829 EUR
Meer info

4. Wildnernis & wildlife op de Galapagoseilanden

De Galapagoseilanden zijn voor veel reizigers en natuurliefhebbers de ultieme bestemming! Meer dan 1000 km uit de kust van Ecuador zijn de geïsoleerde Galapagoseilanden de thuis van een grote verscheidenheid aan planten en dierensoorten die je nergens anders op de wereld tegenkomt.

Door te verblijven op de Galapagos leef je zij aan zij met de fantastische natuur in dit gebied, kun je zonsondergangen bekijken en word je wakker met de geluiden van de vogels en andere dieren van het eiland. Tijdens deze tour zijn je dagen gevuld met snorkelen, hiken en de omgeving verkennen. Met een ervaren gids ga je op zoek naar de wilde dieren van het eiland. Leven op een eiland, rondhangen in de natuur met allerlei soorten exotische dieren, lijkt dat je wel wat? Deze tour heeft het allemaal!

Torres del Paine National Park, Chili
Duur: 6 dagen Start: Puerto Natales Prijs: vanaf 1.493 EUR
Meer info

5. Torres del Paine National Park, Chili

Patagonië verdient ook zeker een plek op jouw bucketlist! Deze 6-daagse trip is perfect als je op doorreis bent door Zuid-Amerika. Je gaat tijdens deze tour vier dagen wandelen in een prachtig gebied omgeven door de Grey Glacier en French Valley.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?