5 toffe activiteiten in Thailand

5 toffe activiteiten in Thailand

Thailand is een paradijs op aarde. Het land van de glimlach heeft het allemaal: vriendelijke locals, mooie natuur, bijzondere wildlife, misschien wel de beste stranden ter wereld, mooie eilanden met allemaal een eigen karakter, een overheerlijke keuken en dit allemaal superbetaalbaar. Wat kun je hier niet leuk aan vinden?  

De sfeer in Thailand is geweldig! Het is niet voor niets dat er veel toeristen deze kant op trekken als het kouder wordt in België. Het is tof om op het strand te chillen, maar je reis wordt nog leuker als je één of meer van de volgende te gekke activiteiten op je to-do list schrijft!  

KILROY presenteert: 5 toffe activiteiten in Thailand 

1. Duiken in Thailand 
Duiken in Thailand

Duiken in Thailand is fantastisch! In Koh Tao leer je voor geen geld duiken. Heb je het duiken eenmaal onder de knie? Verken dan de onderwaterwereld met haaien, walvishaaien en mantaroggen. 

  • Aanrader: Leer duiken in Koh Tao (met slaapplaats) - vanaf EUR 342
  • Onze tip: Wil jij een walvishaai spotten? Vraag dan in de duikschool of je naar Chumpheon Pinnacle kunt gaan. Dit ligt op 15 minuten varen van Koh Tao. Bij de Similan Islands maak je ook kans om manta's of walvishaaien te zien, of bij Koh Phi Phi. 

2. Trekking in Thailand

trekking in thailand
Het noorden van Thailand leent zich perfect voor een meerdaagse hike! Je komt langs inheemse dorpjes, knalgroene rijstvelden, enorme grotten, dichtbegroeide jungle en kabbelende rivieren.  

3. Zeilen in Thailand

Zeilen in ThailandThailand is omgeven door de Golf van Thailand en de Andamanse Zee. In deze wateren vind je meer dan 100 eilanden en hoe kun je deze het beste verkennen? Juist ja, per zeilboot! Probeer je eens voor te stellen: prachtige kustlijnen, helder water, jij chillend op een boot met een briesje van het varen, af en toe een duik en op zoek naar een nieuw eiland.  

4. Fitness in Thailand

fitness camp in thailand
Of je nou lang op reis gaat of speciaal hiervoor naar Thailand komt... Van deze reis gaat je hart sneller kloppen! Tijdens deze bootcamp bestaan je dagen uit crossfit, yoga, zwemmen, fitness, heerlijk eten en toch ook nog heel veel chillen. Dit is de perfecte manier om te reizen, fit te blijven en leuke mensen te ontmoeten.  

5. Rondreizen in Thailand

Groepsreizen in ThailandWaren de bovenste opties nog niet wat je zoekt? Wil je bijvoorbeeld in een korte tijd veel van een land leren en zien? Met een groepsreis ontdek je de hoogtepunten van een land en als je met KILROY op reis gaat, kom je ook nog eens op een hele boel unieke plaatsen terecht.

  • Aanrader: Thailand on a shoestring in 15 dagen - vanaf EUR 1239 
  • Onze tip: Er komt veel kijken bij een groepsreis. De omgeving verandert razendsnel en je legt veel kilometers af, je hebt dus heel veel ervaringen in een korte tijd. Zorg daarom dat je een open en flexibele houding hebt!   

De bovenstaande opties vinden we zelf helemaal geweldig! Er is echter nog veel meer te doen in Thailand... Beloof je dat je contact met ons opneemt voor meer informatie? We zijn er zelf geweest en kunnen je er goed adviseren! 

Een reis op maat naar Thailand?
Neem contact met ons op!

 

Gerelateerd
Contact