Volg Lynn tijdens haar roadtrip door deze onbekende Australische provincies

Volg Lynn tijdens haar roadtrip door deze onbekende Australische provincies

Vergeet de typische touristische trekpleisters zoals de Great Ocean Road, Fraser Island en de oostkust, en volg Lynn op haar grote avontuur door de mooie Australische Outback. Als jij denkt dat je alles kent dat Australië te bieden heeft.. dan heb je het zeker mis!

Route "The Explorers Way"

Wil je de echte Outback-ervaring, het tropische noorden ontdekken en de wijnen uit de wijnregio's in het zuiden proeven, rij dan de Explorers Way. Al roadtrippend van Adelaide door South Australia naar Darwin door de Northern Territory krijg je een mooie indruk van de prachtige landschappen en fantastische nationale parken van deze Australische provincies waarvan jij waarschijnlijk niet eens wist dat ze bestonden!

Lynn Van De Vorst

Iets meer over Lynn

Lynn is deze zomer afgestudeerd en gooit zichzelf gelijk in het diepe. Ze gaf zichzelf hét afstudeercadeau waar elke student van kan dromen; reizen met een campervan door Australië. Deze 21-jarige zuiderling, weliswaar wonend in Amsterdam, is gek op spelen met de Nederlandse taal, bruncht het liefst elke dag buiten de deur en maakt daar maar al te graag foto's van. Voor KILROY deelt ze dagelijks haar camperavonturen op onze Instagram vanaf half september.

Start in: Adelaide
Eindigt in: Darwin
Duur: 2 - 3 weken

Roadtrip the explorers way Australië

Huisje op wielen

Lynn zal de Ozzie outback ontdekken met haar eigen Mighty campervan dat tegelijkertijd haar huis op wielen zal zijn voor de komende drie weken. Misschien is deze campervan ook wel perfect voor jouw volgende avontuur?

Highball Campervan - tot 3 personen

99
Highball Campervan - tot 3 personen
De Highball campervan is een populaire campervan voor roadtrips in Australië. Hij is geschikt voor twee personen, heeft een keukentje en een extra slaapplek én is voordelig!
Meer over deze campervan Alle campervans
Gerelateerd
Contact