Roadtrip routes Amerika en Canada

Roadtrip routes Amerika en Canada

Amerika en Canada zijn perfecte bestemmingen voor een roadtrip. Start de motor, zet de navigatie aan en stop onderweg waar je maar wilt!

Vergeet Route 66 en Highway 1 en kies voor één van deze coole alternatieve roadtrip routes. Onze Travel Specialists hebben zelf onderstaande routes in Oost- en West-Canada, Amerika en Hawaii ook gereden. Ook als je in het verleden al een van de bekende routes gedaan hebt, zijn de routes hieronder perfecte alternatieven.

Boek op tijd!

Weet je nu al dat je graag een roadtrip in Amerika en/of Canada wilt maken in 2017? Dan raden we je aan om je huurwagen nu al vast te leggen. Hoe langer je wacht, hoe minder beschikbaarheid er is en hoe hoger de prijzen worden. Na oud en nieuw begint de prijsstijging!

Roadtrip Southern States

Roadtrip Southern States
2-3 weken
Fantastische muziek, lekker eten en een rijke geschiedenis met zowel cowboys als Elvis. De zuidelijke staten van de VS zijn een klasse op zichzelf en compleet anders dan wat je gewend bent. Maak je klaar voor een roadtrip door Georgia, Alabama, Louisiana en Tennessee.
Bekijk de roadtrip

Cowboy Country (VS)

Cowboy Country (VS)
2-3 weken
Ben jij klaar het wilde westen te ontdekken? Rij met je camper of auto door de meest afgelegen delen van de VS. Voel je als een echte cowboy als je door landschappen, bergen en langs monumenten rijdt.
Bekijk de roadtrip

Oost-Canada

Oost-Canada
2-3 weken
Rij door het oosten van Canada voor ongerepte kustlijnen, outdoor activiteiten, beroemde vuurtorens, romantische plekjes en goede restaurants. In Oost-Canada is elke afslag een interessante.
Bekijk de roadtrip

West-Canada

West-Canada
2-3 weken
Maak een roadtrip door West-Canada en reis door de bergen, spot beren in Whistler, rij te paard langs het bekende Lake Louise, ontspan in een hot spring, ski in Revelstoke en geniet van super uitzichten.
Bekijk de roadtrip

Hawaii

Hawaii
1 week
Aloha! De perfecte manier om de eilanden van Hawaï te zien is met een roadtrip. Maak tussenstops bij uitkijkpunten, bezoek lokale dorpen of neem een break om golven te pakken.
Bekijk de roadtrip

 

Roadtrip tips 

Ga je voor het eerst roadtrippen in de States? Dan kunnen deze roadtrip tips misschien wel eens goed van pas komen. 

Auto huren maar nog geen 25?

Auto huren maar nog geen 25?
Ben je nog geen 25 jaar, maar wil je wel een auto huren in de VS en/of Canada? No worries. Via KILROY boek je een huurauto zonder jongerentoeslag en met alle verzekeringen inbegrepen.
Contact KILROY Zoek en boek

 

Meer info of persoonlijk advies?
Contacteer ons

 

Gerelateerd
Contact